![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba beyler, bu Vista daha hızlı yapmak ve pürüzsüz çalıştırmak bir arkadaşınız, i için Service Pack 1 yüklemek gerektiğini söyledi edilmiştir. Bu doğrudur ve ne öneririm. Orada sizin gibi Vista için Service Pack 2 XP için var mı? peşin olarak size teşekkür |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doğru forumda lütfen gönderin. Tüm ipliği ve taşımak gerekir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bu Update'e Ancak bildiğim kadarıyla, bir SP2'de henüz biliyorum tavsiye edilir.
| |||
| |||
| o şunu indirmek için akıllıca olacaktır |
|
| |||
| |||
| demek Dave hangi forumu üzgünüm var. Bu aynı sitede, ancak farklı bir başlık altında |
|
| |||
| |||
| Evet, bu iyi bir fikirdir indirmek ve yüklemek Eğer onları etkin olmalı eğer Microsoft Update sitesinden indirebilirsiniz değil, bunu otomatik güncelleştirmeler üzerinden yapabilirsiniz. Bu şimdi "Windows işletim sistemleri de" forumdur yanlış forumu biraz gelince, konu allready (presumadly Dave tarafından) taşındı. |
|
| |||
| |||
| Ben bir hafta sadece üzerinde bazen Kaspersky, benim AV ile müdahale ediyor, yükleme bunu önlemek SP1'de oldu. Aksi takdirde kendi yolunda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Vista'nın önceden yüklenmiş olan bilgisayar aldım, tüm kullanıcılar Windows Vista RTM çalışan (yani) Microsoft üç güncellemeleri kurmanız gerekir SP1 yüklemeden önce. Microsoft'un Windows Update otomatik olarak algılar ve önceki Windows Vista SP1'in yayımlanmasından bu güncellemeleri yükleyin. İki bu güncellemeleri Windows Vista SP1 yüklemek için başarı oranı artış; bir tek Windows Vista Enterprise veya Windows Vista Ultimate yüklü olması gerekmektedir.
Ve sabırlı olun bir kez kullanılabilir hale gelsin indirebilirsiniz yoktur. Kadar bekleyin Windows Vista SP1'i bilgisayarınıza Microsoft Otomatik Güncelleştirmeler hizmeti ile sunulur. Benim Sistemi: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bu Otomatik Güncelleştirmeler'de 25 Mayıs tarihinden itibaren en az.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
MS yılında, kendi tavsiye sp1 yüklemeden önce 3 önemli güncelleştirmeleri yüklemek için devletler görselyöresi. Benim durumumda, i didnt 2days için otomatik üzerinden güncellemeyi sp1 almak. tüm diğer güncelleştirmeleri olan 3 kadar önemli güncellemeleri önce benim bilgisayar için sp1 yayımlanan adı dahil ilk bana verdi. Eğer yeni ya başlamak / kurulu lar ve MS o zaman önce sizi sp1 göndermek sp1 ilk diğer güncellemeleri yerinde olmak zorunda almak alışkanlık gelen ilk güncelleştirmeleri almak. Eğer onun gerçekten, ama önemli bir otomatik işlem güncelleştirmekte emin sp1 sonra orada da açıklamada bazı gerçek olmalıdır son verir. Madenlerinin Bu son sonrası kopyalanmış ve MS sitesinden kopyaladım, benim kelime wasnt, ben sadece ben sadece belki olası sorunlar sp1 diğerleri elde önce yükleyerek göstermek için yapıştırın düşündüm Herkes sp1 manuel ilk yüklenmiş mi? No gibi bunu otomatik güncelleştirmeler üzerinden gelip eğer onun tamam yüklemek için ilk önce, marul bekletme bilmek sancılı bir saygılar |