![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я повідомив своєму другу, що зробити Vista швидше і працювати гладко, я хотів установки Service Pack 1 для неї. це правда, а що б Ви порадили. є Service Pack 2 для Vista, як у вас є для XP? Заздалегідь дякуємо Вас |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, пост в правильному форумі. Я повинен рухатися всі ваші потоки.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це рекомендується відновити, однак, наскільки я знаю, немає ще SP2.
| |||
| |||
| це мудрий, щоб завантажити його потім |
|
| |||
| |||
| Вибачте Dave якому форумі ви маєте на увазі. він в цьому ж сайті, але під іншою статтею |
|
| |||
| |||
| Так, це гарна ідея, щоб завантажити та встановити його, ви можете зробити це за допомогою автоматичного оновлення, якщо вони у вас є включений, якщо ви не можете завантажити його з оновлень Microsoft. Що стосується неправильного розрядні форумі, тема була переміщена ALLREADY (presumadly Дейва), як це зараз в "операційних систем Windows" форуму. |
|
| |||
| |||
| Я мав SP1 на мій трохи більше тижня, здається, іноді заважають Касперського, що є моїм А.В., запобігаючи його від навантаження. В іншому випадку її штраф. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перед встановленням SP1, всіх користувачів, що працюють з Windows Vista RTM (тобто, якщо ви купили комп'ютер з встановленою Vista), необхідно встановити три оновлення від Microsoft. Microsoft's Windows Update буде автоматично виявляти і встановлювати ці оновлення до випуску Windows Vista SP1. Два з цих оновлень збільшити успіху для установки Windows Vista SP1, один з них необхідна, тільки якщо у вас Windows Vista Enterprise або Windows Vista Ultimate встановлений.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Її було автоматичного оновлення, починаючи з 25 травня, в міру.
|
| |||
| |||
| Цитата:
У MS сайту кажуть, що його рекомендується встановлювати 3 важливих оновлень перед установкою sp1. У моєму випадку, я Didn't отримати SP1 для 2days шляхом автоматичного оновлення. Він дав мені всі інші оновлення перший яка включала 3 так званих важливих оновлень, перш ніж вона випустила SP1 для мого комп'ютера. Якщо ви починаєте з новою O / S встановлений і отримати перше оновлення з MS тоді ми отримаємо sp1 звичай по-перше, інші оновлення повинні бути на місці, перш ніж відправити вам sp1. Чи не впевнений, що якщо його дійсно важливі, але якщо автоматичне оновлення процедура дає останній sp1 то має бути доля правди є в заяві. Це останній пост з шахт & вставити скопійований з сайту MS, Wasn't моїх слів, я просто подумала, я б просто вставити його, може бути, щоб показати можливі питання з установки sp1 перше, перш ніж інші Хто-небудь встановлений sp1 перший вручну? Id хотів би знати, якщо її ОК, щоб встановити перше, ство очікування на неї, щоб прийти через автоматичне оновлення є більш привіт |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| New Build намагається встановити Vista .. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 8 | 18 квітня 2009 04:55 |
| Vista повторно встановіть зі старим серійним? | pete21 | Операційні системи Windows | 2 | 24 вересня 2008 14:04 |
| Vista SP1 Install випуск. Допомога будь ласка. | LucasCu | Операційні системи Windows | 3 | 1 вересня 2008 13:47 |
| Нахиляє установка Vista | jas98235 | Операційні системи Windows | 5 | 29 березня 2008 15:50 |
| Як встановити Windows Vista і XP на одному комп'ютері? | its.sid | Операційні системи Windows | 4 | 8 серпня 2007 08:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |