по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Space качват без причина?

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 януари 2008 г, 13:20
Новите държави Група

Default Space качват без причина?

Хей,
Айв имам изглед на моя нов лаптоп, както и досега всички Айв имам на моя нов лаптоп е 23gb папка I прехвърлени над от стария си компютър, и няколко програми, инсталирани. компютърът има 160gb HD разделен в 74gb (C:), и 73gb (E:), така че нейните 147gb преди неговото деление, и аз поеме 12gb този почти липсва, който се използва за Windows. Сега първоначално бе моята 23gb папка на работния плот, но забелязахме, че в C: шофиране 51gb се възнесе въпреки факта, че имах само 23gb стойността на нещата в моя компютър. Имам вече преместени тази папка на Е: устройство, което вече е очевидно по 23gb, но въпреки, че се движат в папката от C: шофиране тя все още е 23gb да бъдат използвани в него, няма кой да има някаква идея защо е това? cheerd момчета, Дон.
Old 30 януари 2008 г, 13:57
Забранени група

HDD ми е един и същ начин, това е 160gb HDD, но тя казва, че само 147, когато се reformate или formate цялото време тя е като това за мен Знам, че Windows XP doesn't заемат 12gb! така му не мисля, че прозорците са само закръгляване на HDD плен и в устройството може мен програми и изглед изглед или е просто е глупаво

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 30 януари 2008 г, 14:37
Модератор Група

Ако вие ще погледнете документацията, някъде в него той ще каже 160gb Макс. и трябва да кажем някъде какво оставащите пространство се използва за.

Някой друг не може непременно го обясня по-добре, но след това ми го е искал, че с всичко. MP3 плеъри флаш устройства. Всички те рекламират Макс сума. Но има пространство липсва във всички от тях, когато се сравни капацитетът на свободно пространство.

Old 30 януари 2008 г, 15:08
Номер на групата

Мда ... това е, защото HDD производителите на изчисляване на размера, като се използва десетичната система (1000 байта = едно килобайт) ........ като има предвид, че вашия компютър работи тя, като се използват двоична (1024 байта = едно килобайт), която е вярна.

Това означава, че 80 ГБ диск ще се появи около 74.5GBs в Windows и по-големите приводния по-голямата разлика. Работи се около 7% различно.

За пример: един от моите 400gb дискове, показва в Windows (My Computer), както 372gb или 400077586432 байта

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 януари 2008 г, 15:54
Новите държави Група

Благодаря за replys момчета, но това isn't напълно какво Im след това, аз вече знаех си 160 GB HD е само infact 147gb дължи на това, което сте ми каза всичко, но нещо, което наистина искам да знам защо 74gb дял не казва му се 23gb струва на данни за, когато всичко се е Windows, програми, файлове и т.н. в него, които, когато изберете всички онези папки само да 12gb. Наздраве Дон.
Old 30 януари 2008 г, 16:12
Номер на групата

Няколко причини, които биха могли да се прилагат:

1. Скритите файлове & папки - отидете в контролния панел / Папка Опции / Преглед и промяна да покажат скритите файлове / папки, тогава untick Скрий защитените файлове Операционна система

2. Изпразване на кошчето

След това проверете отново
Old 30 януари 2008 г, 16:30
Новите държави Група

направи това и когато се изтъкне всички файлове и кликнете върху имота, че все още само общи суми до 2 15gb, а не 23gb, всякакви други идеи?
Old 30 януари 2008 г, 17:49
Забранени група

Vista е само като изглед тя прави това много с подобни evrything то вероятно просто казва, че е лъжа, но
Old 31 януари 2008, 12:25
Новите държави Група

Не, намери си acctually система за възстановяване на файлове, които са като на място, изтрити ги прави само едно, и проблемът е решен.
Old 31 януари 2008, 12:37
Модератор Група

Ница намерят. Аз ще запомня.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Най-добрият начин да се определи причината за катастрофи MJM Общи Хардуер Чат 6 8 юни 2008 03:17
Компютърна Бавно без причина Spencer2004 Процесори, дънни платки & RAM 8 24 април 2008 03:13
Причина за промяна на настройките на дисплея? casselle Windows операционни системи 4 3-та Sep 2007 01:31
Компютърна rebooting без причина ... понякога gavalisk Windows операционни системи 4 29 Авг 2007 15:55
Рестартирането без причина? VID нови карти правиш това? gavalisk Графика на карти & Монитори 4 3 Aug 2007 13:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc