![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, Айв имам изглед на моя нов лаптоп, както и досега всички Айв имам на моя нов лаптоп е 23gb папка I прехвърлени над от стария си компютър, и няколко програми, инсталирани. компютърът има 160gb HD разделен в 74gb (C:), и 73gb (E:), така че нейните 147gb преди неговото деление, и аз поеме 12gb този почти липсва, който се използва за Windows. Сега първоначално бе моята 23gb папка на работния плот, но забелязахме, че в C: шофиране 51gb се възнесе въпреки факта, че имах само 23gb стойността на нещата в моя компютър. Имам вече преместени тази папка на Е: устройство, което вече е очевидно по 23gb, но въпреки, че се движат в папката от C: шофиране тя все още е 23gb да бъдат използвани в него, няма кой да има някаква идея защо е това? cheerd момчета, Дон. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD ми е един и същ начин, това е 160gb HDD, но тя казва, че само 147, когато се reformate или formate цялото време тя е като това за мен Знам, че Windows XP doesn't заемат 12gb! така му не мисля, че прозорците са само закръгляване на HDD плен и в устройството може мен програми и изглед изглед или е просто е глупаво
| |||
| |||
| Ако вие ще погледнете документацията, някъде в него той ще каже 160gb Макс. и трябва да кажем някъде какво оставащите пространство се използва за. Някой друг не може непременно го обясня по-добре, но след това ми го е искал, че с всичко. MP3 плеъри флаш устройства. Всички те рекламират Макс сума. Но има пространство липсва във всички от тях, когато се сравни капацитетът на свободно пространство. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда ... това е, защото HDD производителите на изчисляване на размера, като се използва десетичната система (1000 байта = едно килобайт) ........ като има предвид, че вашия компютър работи тя, като се използват двоична (1024 байта = едно килобайт), която е вярна.
Това означава, че 80 ГБ диск ще се появи около 74.5GBs в Windows и по-големите приводния по-голямата разлика. Работи се около 7% различно. За пример: един от моите 400gb дискове, показва в Windows (My Computer), както 372gb или 400077586432 байта Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за replys момчета, но това isn't напълно какво Im след това, аз вече знаех си 160 GB HD е само infact 147gb дължи на това, което сте ми каза всичко, но нещо, което наистина искам да знам защо 74gb дял не казва му се 23gb струва на данни за, когато всичко се е Windows, програми, файлове и т.н. в него, които, когато изберете всички онези папки само да 12gb. Наздраве Дон. |
|
| |||
| |||
| Няколко причини, които биха могли да се прилагат: 1. Скритите файлове & папки - отидете в контролния панел / Папка Опции / Преглед и промяна да покажат скритите файлове / папки, тогава untick Скрий защитените файлове Операционна система 2. Изпразване на кошчето След това проверете отново |
|
| |||
| |||
| направи това и когато се изтъкне всички файлове и кликнете върху имота, че все още само общи суми до 2 15gb, а не 23gb, всякакви други идеи? |
|
| |||
| |||
| Vista е само като изглед тя прави това много с подобни evrything то вероятно просто казва, че е лъжа, но |
|
| |||
| |||
| Не, намери си acctually система за възстановяване на файлове, които са като на място, изтрити ги прави само едно, и проблемът е решен. |
|
| |||
| |||
| Ница намерят. Аз ще запомня. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Най-добрият начин да се определи причината за катастрофи | MJM | Общи Хардуер Чат | 6 | 8 юни 2008 03:17 |
| Компютърна Бавно без причина | Spencer2004 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 24 април 2008 03:13 |
| Причина за промяна на настройките на дисплея? | casselle | Windows операционни системи | 4 | 3-та Sep 2007 01:31 |
| Компютърна rebooting без причина ... понякога | gavalisk | Windows операционни системи | 4 | 29 Авг 2007 15:55 |
| Рестартирането без причина? VID нови карти правиш това? | gavalisk | Графика на карти & Монитори | 4 | 3 Aug 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |