menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vesmír přijata pro nic za nic?

Reply

Thread Nástroje
Old 30 leden 2008, 13:20
Nový člen skupiny

Default Vesmír přijata pro nic za nic?

Hej,
ive got průhled na můj nový laptop, a zatím vše ive got na můj nový laptop je 23GB složka i po převodu ze starého počítače a několik programů nainstalovaných. počítač 160gigabajt HD rozdělený do 74GB (C:), a 73 gigabajtů (e:), takže její 147gigabajt před jeho rozdělený, a já předpokládám, to je 12 GB. chybějící off, které se používá pro windows. teď já jsem měla původně 23 GB. složku na ploše, ale zjistil, že na disku c: 51 gb byla přijata i přes skutečnost, že jsem měl jen dát 23GB hodnotě věci na mém počítači. i přešly této složky e: jednotka, která je nyní zřejmě podle 23GB, ale přes pohybující se, že složky z disku c: stále má 23GB používají na to, nemá někdo ponětí, proč to je? cheerd chlapi, ne.
Old 30 leden 2008, 13:57
Banned Skupina

můj hdd je stejným způsobem, to je 160GB HDD, ale říká, že to bylo jen 147, když jsem reformáty nebo formate pořád to je to pro mě i know windows xp doesnt trvat až 12 GB! takže není okna Myslím, že jsou jen zaokrouhlení hdd zajetí a disk C, může jen mi programy a Vista nebo Vista není zrovna hloupý

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 30 leden 2008, 14:37
Moderátor skupiny

Pokud se budete dívat na dokumentaci, někde v něm, že bude říkat 160gigabajt Max. a měl by také říci, co někde zbývající prostor je používán.

Někdo jiný může vysvětlit jistě lépe než já, ale je to tak se vším. mp3 přehrávače flash disky. Všichni inzerovat částka Max. Ale je tu prostor chybí ve všech z nich při porovnání kapacity na volné místo.

Old 30 leden 2008, 15:08
Dárce Skupina

Jo ... je to proto, že výrobci HDD vypočítat velikost pomocí desítkové soustavě (1000 bytes = jedna KB) ........ vzhledem k tomu, že počítač pracuje s použitím binární (1024 bytů = jeden kilobajt), což je správné.

To znamená, že 80 GB disk se objeví asi 74.5GBs ve Windows a větší disk větší rozdíl. To vyjde zhruba o 7% odlišné.

Například: Jeden z mých 400 GB disků, ukazuje v systému Windows (Tento počítač) jako 372gigabajt nebo +400077586432 bajtů

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 leden 2008, 15:54
Nový člen skupiny

díky za replys kluci, ale to přece není úplně to, co po im, já už věděl, že můj 160gigabajt hd pouze infact 147gigabajt kvůli tomu, co jste mi řekl, že všichni, ale co opravdu chci vědět, proč se 74 gigabajty říká jeho oddíl dostal 23GB dat na hodnotě, kdy vše, co je Windows, programy atd. soubory v něm, který, když vyberete všechny ty složky, jen přijít na 12GB. cheers don.
Old 30 leden 2008, 16:12
Dárce Skupina

Několik důvodů, které by se mohly uplatnit:

1. Skryté soubory a složky - jděte na Ovládací panely / Možnosti složky / Zobrazení a změna zobrazit skryté soubory / adresáře pak nepořádný Skrýt chráněné soubory operačního systému

2. Vyprázdnění odpadkového koše;

Pak zkontrolujte znovu
Old 30 leden 2008, 16:30
Nový člen skupiny

udělal, a když jsem se zvýrazní všechny soubory a klepněte na tlačítko vlastnosti se stále činí jen 2 až 15GB, 23GB není, nějaké jiné nápady?
Old 30 leden 2008, 17:49
Banned Skupina

vista je vista to zrovna to hodně s podobně evrything to asi jen říká, že lže, ale
Old 31. ledna 2008, 12:25
Nový člen skupiny

nope, zjistil, že jeho acctually obnovení systému souborů, které byly s nástupem do prostoru, je zrušen, se pouze jeden, a problém byl vyřešen.
Old 31. ledna 2008, 12:37
Moderátor skupiny

Nice najít. Budu si to pamatovat.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nejlepším způsobem, jak zjistit důvod pády MJM Obecné Hardware Chat 6 8. června 2008 03:17
Pomalý počítač bez příčiny Spencer2004 Procesory, základní desky & RAM 8 24. dubna 2008 03:13
Důvodem pro změnu nastavení displeje? casselle Operační systémy Windows 4 3. Září 2007 01:31
Počítačové restartu pro žádný důvod ... někdy gavalisk Operační systémy Windows 4 29 srpen 2007 15:55
Restart pro žádný důvod? nová vid karta dělat? gavalisk Graphics Cards & Monitory 4 3. srpna 2007 13:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.