![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej, ive got průhled na můj nový laptop, a zatím vše ive got na můj nový laptop je 23GB složka i po převodu ze starého počítače a několik programů nainstalovaných. počítač 160gigabajt HD rozdělený do 74GB (C:), a 73 gigabajtů (e:), takže její 147gigabajt před jeho rozdělený, a já předpokládám, to je 12 GB. chybějící off, které se používá pro windows. teď já jsem měla původně 23 GB. složku na ploše, ale zjistil, že na disku c: 51 gb byla přijata i přes skutečnost, že jsem měl jen dát 23GB hodnotě věci na mém počítači. i přešly této složky e: jednotka, která je nyní zřejmě podle 23GB, ale přes pohybující se, že složky z disku c: stále má 23GB používají na to, nemá někdo ponětí, proč to je? cheerd chlapi, ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můj hdd je stejným způsobem, to je 160GB HDD, ale říká, že to bylo jen 147, když jsem reformáty nebo formate pořád to je to pro mě i know windows xp doesnt trvat až 12 GB! takže není okna Myslím, že jsou jen zaokrouhlení hdd zajetí a disk C, může jen mi programy a Vista nebo Vista není zrovna hloupý
| |||
| |||
| Pokud se budete dívat na dokumentaci, někde v něm, že bude říkat 160gigabajt Max. a měl by také říci, co někde zbývající prostor je používán. Někdo jiný může vysvětlit jistě lépe než já, ale je to tak se vším. mp3 přehrávače flash disky. Všichni inzerovat částka Max. Ale je tu prostor chybí ve všech z nich při porovnání kapacity na volné místo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ... je to proto, že výrobci HDD vypočítat velikost pomocí desítkové soustavě (1000 bytes = jedna KB) ........ vzhledem k tomu, že počítač pracuje s použitím binární (1024 bytů = jeden kilobajt), což je správné.
To znamená, že 80 GB disk se objeví asi 74.5GBs ve Windows a větší disk větší rozdíl. To vyjde zhruba o 7% odlišné. Například: Jeden z mých 400 GB disků, ukazuje v systému Windows (Tento počítač) jako 372gigabajt nebo +400077586432 bajtů Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| díky za replys kluci, ale to přece není úplně to, co po im, já už věděl, že můj 160gigabajt hd pouze infact 147gigabajt kvůli tomu, co jste mi řekl, že všichni, ale co opravdu chci vědět, proč se 74 gigabajty říká jeho oddíl dostal 23GB dat na hodnotě, kdy vše, co je Windows, programy atd. soubory v něm, který, když vyberete všechny ty složky, jen přijít na 12GB. cheers don. |
|
| |||
| |||
| Několik důvodů, které by se mohly uplatnit: 1. Skryté soubory a složky - jděte na Ovládací panely / Možnosti složky / Zobrazení a změna zobrazit skryté soubory / adresáře pak nepořádný Skrýt chráněné soubory operačního systému 2. Vyprázdnění odpadkového koše; Pak zkontrolujte znovu |
|
| |||
| |||
| udělal, a když jsem se zvýrazní všechny soubory a klepněte na tlačítko vlastnosti se stále činí jen 2 až 15GB, 23GB není, nějaké jiné nápady? |
|
| |||
| |||
| vista je vista to zrovna to hodně s podobně evrything to asi jen říká, že lže, ale |
|
| |||
| |||
| nope, zjistil, že jeho acctually obnovení systému souborů, které byly s nástupem do prostoru, je zrušen, se pouze jeden, a problém byl vyřešen. |
|
| |||
| |||
| Nice najít. Budu si to pamatovat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nejlepším způsobem, jak zjistit důvod pády | MJM | Obecné Hardware Chat | 6 | 8. června 2008 03:17 |
| Pomalý počítač bez příčiny | Spencer2004 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 24. dubna 2008 03:13 |
| Důvodem pro změnu nastavení displeje? | casselle | Operační systémy Windows | 4 | 3. Září 2007 01:31 |
| Počítačové restartu pro žádný důvod ... někdy | gavalisk | Operační systémy Windows | 4 | 29 srpen 2007 15:55 |
| Restart pro žádný důvod? nová vid karta dělat? | gavalisk | Graphics Cards & Monitory | 4 | 3. srpna 2007 13:31 |
| Thread Nástroje | |
| |