![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έι, IVE έχεις Vista για το νέο μου laptop, και μέχρι στιγμής όλα IVE έχεις για το νέο μου laptop είναι ένα φάκελο 23gb i μεταφερθεί από παλιό μου υπολογιστή, και μερικά εγκατεστημένα προγράμματα. ο υπολογιστής έχει 160GB HD κατατμηθούν σε 74gb (C:), και 73gb (ε:), οπότε τα 147gb πριν κατατμηθούν, και υποθέτω την 12gb thats λείπουν off που χρησιμοποιείται για τα παράθυρα. Τώρα μου είχε αρχικά 23gb φάκελο για την επιφάνεια εργασίας μου, αλλά πρόσεξα ότι στο ότι το C: drive 51gb αυτή συνεχίστηκε, παρά το γεγονός ότι είχα μόνο που αξίζει να 23gb πράγματα πάνω στον υπολογιστή μου. έχω τώρα αυτό το φάκελο για να μετακινηθεί το e: οδήγησης που είναι τώρα, προφανώς κάτω από 23gb, αλλά παρά κυκλοφορούν αυτόν το φάκελο από το c: οδήγησης εξακολουθεί να έχει 23gb που χρησιμοποιούνται σε αυτό, ο καθένας έχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; cheerd παιδιά, έτσι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hdd μου έχει τον ίδιο τρόπο που είναι 160GB HDD, αλλά λέει ότι έχει μόνο 147, όταν θ ανασχηματισμού ή formate όλη την ώρα, είναι σαν αυτό για μένα που γνωρίζω Windows XP doesn't αναλάβει 12gb! τα παράθυρα έτσι δεν νομίζω πως θα είναι μόνο οι στρογγυλοποιήσεις και την αιχμαλωσία hdd γ μονάδας ίσως μόνο εμένα και προγράμματα Vista ή Vista είναι μόνο η βλακεία
| |||
| |||
| Αν θα εξετάσει το φάκελο, κάπου σε αυτό που θα πω 160GB Max. και πρέπει επίσης να πω κάπου τι τα υπόλοιπα ο χώρος χρησιμοποιείται για. Κάποιος άλλος μπορεί σίγουρα το εξηγήσω καλύτερα τότε μου όμως είναι ότι όπως και με όλα. MP3 Players flash drives. Όλοι Max διαφημίζουν το ποσό. Υπάρχει, όμως, το διάστημα που λείπει σε όλα αυτά, όταν συγκρίνουμε την ικανότητα να ελεύθερου χώρου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ... αυτό συμβαίνει γιατί οι κατασκευαστές HDD τον υπολογισμό του μεγέθους της, χρησιμοποιώντας το δεκαδικό σύστημα (1000 bytes = ένα κιλομπάιτ) ........ λαμβάνοντας υπόψη ότι το PC σας έργων που πραγματοποιήθηκαν με Δυαδική (1024 bytes = ένα kilobyte), η οποία είναι σωστή.
Αυτό σημαίνει ότι ένα δίσκο 80 GB θα δείτε περίπου 74.5GBs στα Windows και το μεγαλύτερο της οδήγησης όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά. Θα λειτουργεί περίπου το 7% διαφορετικά. Για παράδειγμα: Ένα από μου 400gb drives, δείχνει στα Windows (My Computer) ως 372gb ή 400.077.586.432 bytes Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για την replys παιδιά, αλλά αυτό isn't απόλυτα τι im μετά, έχω ήδη γνώριζε μου 160 GB HD είναι μόνο infact 147gb οφείλεται σε ό, τι έχετε όλα μου είπε, αλλά το πράγμα πραγματικά θέλετε να μάθετε το λόγο αυτό, το διαμέρισμα 74gb λέει την πήρε 23gb αξίας των στοιχείων, όταν το μόνο που έχει είναι τα παράθυρα, προγράμματα κλπ. αρχεία σε αυτό, το οποίο, όταν επιλέξετε όλους αυτούς τους φακέλους μόνο σε 12gb. cheers Don. |
|
| |||
| |||
| Μερικοί λόγοι που θα μπορούσαν να ισχύουν: 1. Hidden Files & Folders - πηγαίνετε στο Control Panel / Folder Options / Προβολή και αλλαγή να δείξει τα κρυφά αρχεία / φακέλους τότε untick Hide Protected Operating System Files 2. Αδειάστε το Recycle Bin Στη συνέχεια ελέγξτε και πάλι |
|
| |||
| |||
| κάνει αυτό, και όταν θα τονίσει όλα τα αρχεία και κάντε κλικ ιδιότητες εξακολουθεί να ανέρχεται μόνο μέχρι 2 15gb, δεν τον 23gb, τυχόν άλλες ιδέες; |
|
| |||
| |||
| vista είναι απλά να το κάνει αυτό vista πολύ με ήθελε evrything μάλλον απλά, αλλά λέει ότι λέει ψέματα |
|
| |||
| |||
| Όχι, ανακάλυψε την αποκατάσταση αρχείων συστήματος acctually ότι ήταν η ανάληψη δράσης για το διάστημα, διαγράφονται τους, γίνεται μόνο μία, και το πρόβλημα λύθηκε. |
|
| |||
| |||
| Νίκαια βρείτε. Θα το θυμάμαι αυτό. |