![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, ive je dobio vidik na moj novi laptop, i do sada sve ive je dobio na temelju moj laptop je nov 23gb mapa i prenesene na from moj star računalo, i nekoliko programa instaliranih. računalo ima 160GB HD pregrađena u 74gb (c:), i 73gb (e:), tako da je njegova 147gb prije podjele, i ja preuzeti 12gb taj nedostaje isključeno da se koristi za prozore. zatim ja je prvobitno bio moj 23gb savijač na moj radna površina, ali primijetio sam da je u C: disk 51gb digao, unatoč činjenici da sam imao samo staviti 23gb vrijedan od stvari na moj računalo. I sada su se preselili u ovu mapu e: disk što je sada očito dolje po 23gb, ali unatoč tome da se kreće savijač from c: voziti to još uvijek ima 23gb bitak iskorišten na njemu, se bilo tko imati bilo koji ideja zašto je ovo? cheerd momci, don. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moj hdd je isto kao što je 160GB HDD, ali ona kaže da je imao samo 147 kada sam reformata ili formatizovati sva vremena da je ovako za mene ja znam Windows xp doesnt uzmi 12gb! na taj način svoj ne prozori ja mislim da su samo zaokruživanje HDD sužanjstva i c voziti svibanj pravedan mene programe i vidik vidik ili je samo se glupo
| |||
| |||
| Ako ćete pogledati dokumentaciju, negdje u to da će reći: 160 GB Max. i bismo također kažu negdje što preostali prostor koristi se za. Netko je sigurno mogu bolje to objasniti, ali onda mi je tako sa svime. mp3 playeri bljesak Pogoni. Oni su svi oglašavati Max iznos. No, tu je prostor nedostaje u svim od njima kada usporedite sposobnosti slobodnog prostora. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... to je zato HDD proizvođači izračunati veličinu, koristeći Decimalni sustav (1000 bytes = jedan kilobajta) ........ dok vaše računalo radi se pomoću binarna (1024 bytes = jedan kilobajta), koja je ispravna.
To znači da će 80 GB disk će se prikazati oko 74.5GBs u Windowsima i veći pogon većih razlika. To utvrde vanjska strana oko 7% drugačiji. Na primjer: Jedan od mojih 400GB Pogoni, pokazuje u Windowsima (My Computer) kao 372gb ili 400.077.586.432 bajtova My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hvala za replys dečki, ali to isnt isključivo ono što im poslije, što sam već znao moj 160 GB HD je jedini infact 147gb obzirom na sve ono što ste mi rekli, ali stvar ja stvarno ištanje to znati zašto je 74gb particija je rekao svojim dobio 23gb vrijedan podataka o, kad sve to ima je prozore, programi itd. datoteke u njemu, što kada ste odabrali sve te mape isključivo dolaze do 12gb. klicati don. |
|
| |||
| |||
| Nekoliko razloga koji se mogu primjenjivati: 1. Skrivene datoteke i mape - otiđite na Control Panel / Folder Options / View i Chanel to pokazivanje skriven kartoteka / savijač onda neuredno Sakrij zaštićene datoteke operacijskog sustava 2. Empty Recycle Bin Zatim provjerite opet |
|
| |||
| |||
| ispunjavanja taj, i kad sam istaknuti sve datoteke i kliknite na nju svojstva i dalje samo ukupne iznose up 2 15GB, ne 23gb, svaka druga ideja? |
|
| |||
| |||
| vidik je samo što vidik čini ovo sa puno sviđa evrything vjerojatno samo kaže da je već leži |
|
| |||
| |||
| Nope, saznao je acctually sistem vratiti kartoteka taj su uzimanje gore prostor, ih izbrisati, napravio samo jednu, i problem je riješen. |
|
| |||
| |||
| Izbirljiv nađi prema. Ću pamtiti taj. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Najbolji način da utvrdite razlog crashes | MJM | General Hardware Chat | 6 | 8. lipnja 2008 03:17 |
| Computer Sporo bez razloga | Spencer2004 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 24. travanj 2008 03:13 |
| Razlog za postavke prikaza Promjena? | casselle | Windows Operating Systems | 4 | 3. rujna 2007 01:31 |
| Computer ponovne inicijalizacije operacijskog sust bez razloga ... ponekad | gavalisk | Windows Operating Systems | 4 | 29. kolovoz 2007 15:55 |
| Ponovnim bez razloga? novi vid kartice radiš to? | gavalisk | Graphics Cards & Monitors | 4 | 3. kolovoz 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |