kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Space veszik fel nem ok?

Reply

Téma eszközök
Old Január 30, 2008, 13:20
Új tag Csoport

Hé,
ive van kilátás az én-m új laptop, és eddig minden ive van az én új laptop a 23gb mappa én átadott több mint a régi számítógépről, és néhány telepített programokat. A számítógép egy 160 GB-os HD megosztják a 74GB (C:), és 73 GB-os (e:), így a 147gb előtt felosztották, és feltételezem, a 12GB amit hiányzó ki, hogy a használt Windows-hoz. most én eredetileg az én 23gb mappát az asztalon, de észrevette, hogy a C: meghajtó 51gb vették fel annak ellenére, hogy én még csak fel 23gb értékű dolgok-ra számítógépem. Most már át ezt a mappát az e: meghajtó, amely immár nyilvánvalóan le 23gb, de annak ellenére, hogy mozgó mappát a C: meghajtón még mindig van 23gb használatban van, csinál akárki volna akármi eszme miért van ez? cheerd srácok, Don.
Old Január 30, 2008, 13:57
Tiltott Group

én hdd ugyanaz, így van egy 160GB, de azt mondja, hogy csak 147 volt mikor én reformate vagy formiát mindig is így tudom, nekem windows xp doesnt megkezdésére 12GB! így a nem Windows Azt hiszem, ezek csak kerekítés a HDD fogság és a c meghajtó csak nekem a programok és Vista vagy Vista van csak, hogy hülye

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 30, 2008, 14:37
Moderátor Csoport

Ha majd nézd meg a dokumentációt, valahol azt fogja mondani, 160GB max. és kell Valahol azt is mondani, amit a fennmaradó helyet használják.

Valaki biztosan tudja megmagyarázni jobb, mint nekem, de ez olyan, mint, hogy mindennel. mp3 lejátszó flash meghajtók. Mindannyian hirdet a Max összeget. De van hely hiányzik mindegyikük Ha összevetjük a kapacitás szabad hely.

Old Január 30, 2008, 15:08
Donor Group

Aha ... azért, mert HDD-gyártók számítani a méret, a decimális rendszert használ (1000 byte = egy kilobyte) ........ mivel a számítógép működik ez ki használ Binary (1024 byte = egy kilobyte), ami helyes.

Ez azt jelenti, hogy egy 80 GB-os meghajtó megjelenik a Windows kb 74.5GBs, és minél nagyobb a meghajtó a nagyobb a különbség. Ez szerkezet ki mintegy 7%-kal eltérő.

Például: Az egyik 400GB meghajtókat mutatja a Windows (My Computer) a 372gb vagy 400.077.586.432 bájt

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 30, 2008, 15:54
Új tag Csoport

thanks for the replys srácok, de ez teljesen isnt mi im után, már tudtam az én 160 gb hd csak infact 147gb köszönhető, amit mind azt mondta nekem, de a dolog, én igazán szeretném tudni, miért 74GB partíciót mondván, hogy van 23gb értékű adatok, amikor azt a Windows, programok egyébnek benne, ami, ha kiválasztja mindazok mappák csak jön 12GB. pirítós don.
Old Január 30, 2008, 16:12
Donor Group

Néhány ok, hogy lehet alkalmazni:

1. Rejtett fájlok és mappák - ugrás Vezérlőpult / Mappa beállításai / nézet és változást mutat rejtett fájlokat / mappákat, majd untick elrejtése operációs rendszer védett fájljainak

2. A Lomtár kiürítése

Majd ellenőrizze újra
Old Január 30 2008, 16:30
Új tag Csoport

csinálta, és mikor én jelöld ki az összes fájlt, és kattintson a tulajdonságok még mindig csak 2-ig összesen 15 GB, és nem a 23gb, más ötlet?
Old Január 30, 2008, 17:49
Tiltott Group

kilátás kilátás van csak, hogy ez az a tétel, mint evrything ez valószínűleg csak azt mondja, hogy hazudik, de
Old Január 31 2008, 12:25
Új tag Csoport

Nem, kiderült, hogy acctually rendszer-visszaállítási fájlokat szedtek fel a teret, el kell hagyni őket, csak egyet, és a probléma megoldódott.
Old Január 31 2008, 12:37
Moderátor Csoport

Szép talál. Én emlékszem.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.