![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, ive van kilátás az én-m új laptop, és eddig minden ive van az én új laptop a 23gb mappa én átadott több mint a régi számítógépről, és néhány telepített programokat. A számítógép egy 160 GB-os HD megosztják a 74GB (C:), és 73 GB-os (e:), így a 147gb előtt felosztották, és feltételezem, a 12GB amit hiányzó ki, hogy a használt Windows-hoz. most én eredetileg az én 23gb mappát az asztalon, de észrevette, hogy a C: meghajtó 51gb vették fel annak ellenére, hogy én még csak fel 23gb értékű dolgok-ra számítógépem. Most már át ezt a mappát az e: meghajtó, amely immár nyilvánvalóan le 23gb, de annak ellenére, hogy mozgó mappát a C: meghajtón még mindig van 23gb használatban van, csinál akárki volna akármi eszme miért van ez? cheerd srácok, Don. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| én hdd ugyanaz, így van egy 160GB, de azt mondja, hogy csak 147 volt mikor én reformate vagy formiát mindig is így tudom, nekem windows xp doesnt megkezdésére 12GB! így a nem Windows Azt hiszem, ezek csak kerekítés a HDD fogság és a c meghajtó csak nekem a programok és Vista vagy Vista van csak, hogy hülye
| |||
| |||
| Ha majd nézd meg a dokumentációt, valahol azt fogja mondani, 160GB max. és kell Valahol azt is mondani, amit a fennmaradó helyet használják. Valaki biztosan tudja megmagyarázni jobb, mint nekem, de ez olyan, mint, hogy mindennel. mp3 lejátszó flash meghajtók. Mindannyian hirdet a Max összeget. De van hely hiányzik mindegyikük Ha összevetjük a kapacitás szabad hely. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha ... azért, mert HDD-gyártók számítani a méret, a decimális rendszert használ (1000 byte = egy kilobyte) ........ mivel a számítógép működik ez ki használ Binary (1024 byte = egy kilobyte), ami helyes.
Ez azt jelenti, hogy egy 80 GB-os meghajtó megjelenik a Windows kb 74.5GBs, és minél nagyobb a meghajtó a nagyobb a különbség. Ez szerkezet ki mintegy 7%-kal eltérő. Például: Az egyik 400GB meghajtókat mutatja a Windows (My Computer) a 372gb vagy 400.077.586.432 bájt My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| thanks for the replys srácok, de ez teljesen isnt mi im után, már tudtam az én 160 gb hd csak infact 147gb köszönhető, amit mind azt mondta nekem, de a dolog, én igazán szeretném tudni, miért 74GB partíciót mondván, hogy van 23gb értékű adatok, amikor azt a Windows, programok egyébnek benne, ami, ha kiválasztja mindazok mappák csak jön 12GB. pirítós don. |
|
| |||
| |||
| Néhány ok, hogy lehet alkalmazni: 1. Rejtett fájlok és mappák - ugrás Vezérlőpult / Mappa beállításai / nézet és változást mutat rejtett fájlokat / mappákat, majd untick elrejtése operációs rendszer védett fájljainak 2. A Lomtár kiürítése Majd ellenőrizze újra |
|
| |||
| |||
| csinálta, és mikor én jelöld ki az összes fájlt, és kattintson a tulajdonságok még mindig csak 2-ig összesen 15 GB, és nem a 23gb, más ötlet? |
|
| |||
| |||
| kilátás kilátás van csak, hogy ez az a tétel, mint evrything ez valószínűleg csak azt mondja, hogy hazudik, de |
|
| |||
| |||
| Nem, kiderült, hogy acctually rendszer-visszaállítási fájlokat szedtek fel a teret, el kell hagyni őket, csak egyet, és a probléma megoldódott. |
|
| |||
| |||
| Szép talál. Én emlékszem. |