mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Kosmosas atsižvelgta be priežasties?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 30, 2008, 13:20
Naujas Narys

Default Kosmosas atsižvelgta be priežasties?

Ei,
Ive Got Vista mano naujas nešiojamas, ir iki šiol visus ive got mano naujas nešiojamas kompiuteris 23gb kataloge I, perduodamą iš mano senojo kompiuterio, ir keletas programų įdiegta. kompiuteris turi 160GB HD padalintas į 74gb (C:), o 73GB (E:), todėl jos 147gb iki jos atskirti, ir aš manau, 12GB thats trūksta išjungti, kad naudojama "Windows". Dabar aš iš pradžių buvo mano 23gb katalogą savo kompiuteryje, bet pastebėjau, kad iš disko C: 51gb buvo atsižvelgta, nepaisant to, kad man teko dėti tik 23gb verta Daiktai ant mano kompiuterio. Aš dabar persikėlė į šį aplanką E: diskas, kuris šiuo metu akivaizdžiai nustato 23gb, bet, nepaisant perkelti šį aplanką iš disko C: tai dar 23gb naudojama apie tai, ar kas nors turite idėją, kodėl taip yra? cheerd vaikinai, Don.
Old Sausis 30, 2008, 13:57
Banned Group

mano HDD taip pat jis yra 160GB HDD, bet ji sako, kad ji buvo tik 147 kai aš Reformate arba skruzdžių visą laiką, tai kaip tai man aš žinau Windows XP doesnt užima 12GB! todėl jos ne Windows Manau, kad jie yra tik apvalinimo HDD nelaisvę ir C diską gali tiesiog man programas ir Vista ar Vista, tai tiesiog yra kvaila

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 30, 2008, 14:37
Moderatorius Grupė

Jeigu jums pažvelgti dokumentus, kažkur tai ji sako 160GB Max. ir turėčiau taip pat pasakyti ką nors likęs plotas yra naudojama.

Kažkas tikrai gali paaiškinti geriau, bet tada man tai patinka, kad su viskuo. MP3 grotuvai, Flash. Jie visi reklamuoti Max suma. Bet yra vietos trūksta juos visus, jei lyginti pajėgumą laisvos vietos.

Old Sausis 30, 2008, 15:08
Donorų grupės

Yep ... tai todėl, kad HDD gamintojai apskaičiuoja dydį, taikant dešimtainę sistemą (1000 bytes = vienas kilobaitai) ........ kadangi kompiuterio kūrinių naudojant dvejetainių (1024 bytes = vienas kilobaitai), kuris yra teisingas.

Tai reiškia, kad 80 GB diskas bus parodyti apie 74.5GBs Windows ir didesnių vairuoti didesnį skirtumą. Ji veikia iš maždaug 7% skiriasi.

Pavyzdžiui: Viena iš mano 400GB diskus, rodo Windows (Mano kompiuteris) su 372gb ar 400.077.586.432 baitų

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 30, 2008, 15:54
Naujas Narys

Ačiū už Replys vaikinai, bet tai visai kas forget im po to, aš jau žinojo mano 160 GB HD infact 147gb tik dėl to, ką jūs visi man papasakojo, bet ką aš tikrai noriu žinoti, kodėl 74gb disko sako jos gavo 23gb vertės duomenų, kai visi ji yra Windows, programas, failus ir tt jos, kuri, kai pasirinksite visus tuos katalogus tik ateiti į 12GB. Cheers Don.
Old Sausis 30, 2008, 16:12
Donorų grupės

Keletas priežasčių, kurios gali taikyti:

1. Paslėpti failai ir aplankai - eiti į Control Panel / Folder Options / View ir pakeisti Rodyti paslėptus failus / aplankus, tada untick Slėpti apsaugotus operacinės sistemos failus

2. Empty Recycle Bin

Tada patikrinkite, ar vėl
Old Sausis 30, 2008, 16:30
Naujas Narys

Priimta, kad ir kai aš pabrėžti visus failus, tada spustelėkite Ypatybės ji vis dar sudaro tik 2 iki 15 GB, o ne 23gb, bet kitų idėjų?
Old Sausis 30, 2008, 17:49
Banned Group

Vista tiesiog buvo vista ji tai daro partija, kaip evrything tai tikriausiai tik sako, kad bet melas
Old Sausis 31, 2008, 12:25
Naujas Narys

Nope, rasti savo acctually System Restore failus, kurie buvo pradėti kosmoso, išbraukti juos, pagaminti tik vieną, ir problema buvo išspręsta.
Old Sausis 31, 2008, 12:37
Moderatorius Grupė

Nice find. Aš prisiminti, kad.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Geriausias būdas, siekiant nustatyti priežastis, dėl avarijos MJM General Hardware Chat 6 8 birželis 2008 03:17
Kompiuteris Mažoji be priežasties Spencer2004 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 Balandis 24, 2008 03:13
Priežastis Display Settings keitimas? casselle Windows "operacinės sistemos 4 3 rugsėjis 2007 01:31
Kompiuterių paleista be jokios priežasties ... kartais gavalisk Windows "operacinės sistemos 4 Rugpjūtis 29, 2007 15:55
Iš naujo paleisti be jokios priežasties? New Vid kortele tai daryti? gavalisk Graphics Cards & Monitoriai 4 3 rugpjūtis 2007 13:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.