![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, Ive Got Vista mano naujas nešiojamas, ir iki šiol visus ive got mano naujas nešiojamas kompiuteris 23gb kataloge I, perduodamą iš mano senojo kompiuterio, ir keletas programų įdiegta. kompiuteris turi 160GB HD padalintas į 74gb (C:), o 73GB (E:), todėl jos 147gb iki jos atskirti, ir aš manau, 12GB thats trūksta išjungti, kad naudojama "Windows". Dabar aš iš pradžių buvo mano 23gb katalogą savo kompiuteryje, bet pastebėjau, kad iš disko C: 51gb buvo atsižvelgta, nepaisant to, kad man teko dėti tik 23gb verta Daiktai ant mano kompiuterio. Aš dabar persikėlė į šį aplanką E: diskas, kuris šiuo metu akivaizdžiai nustato 23gb, bet, nepaisant perkelti šį aplanką iš disko C: tai dar 23gb naudojama apie tai, ar kas nors turite idėją, kodėl taip yra? cheerd vaikinai, Don. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mano HDD taip pat jis yra 160GB HDD, bet ji sako, kad ji buvo tik 147 kai aš Reformate arba skruzdžių visą laiką, tai kaip tai man aš žinau Windows XP doesnt užima 12GB! todėl jos ne Windows Manau, kad jie yra tik apvalinimo HDD nelaisvę ir C diską gali tiesiog man programas ir Vista ar Vista, tai tiesiog yra kvaila
| |||
| |||
| Jeigu jums pažvelgti dokumentus, kažkur tai ji sako 160GB Max. ir turėčiau taip pat pasakyti ką nors likęs plotas yra naudojama. Kažkas tikrai gali paaiškinti geriau, bet tada man tai patinka, kad su viskuo. MP3 grotuvai, Flash. Jie visi reklamuoti Max suma. Bet yra vietos trūksta juos visus, jei lyginti pajėgumą laisvos vietos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... tai todėl, kad HDD gamintojai apskaičiuoja dydį, taikant dešimtainę sistemą (1000 bytes = vienas kilobaitai) ........ kadangi kompiuterio kūrinių naudojant dvejetainių (1024 bytes = vienas kilobaitai), kuris yra teisingas.
Tai reiškia, kad 80 GB diskas bus parodyti apie 74.5GBs Windows ir didesnių vairuoti didesnį skirtumą. Ji veikia iš maždaug 7% skiriasi. Pavyzdžiui: Viena iš mano 400GB diskus, rodo Windows (Mano kompiuteris) su 372gb ar 400.077.586.432 baitų Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už Replys vaikinai, bet tai visai kas forget im po to, aš jau žinojo mano 160 GB HD infact 147gb tik dėl to, ką jūs visi man papasakojo, bet ką aš tikrai noriu žinoti, kodėl 74gb disko sako jos gavo 23gb vertės duomenų, kai visi ji yra Windows, programas, failus ir tt jos, kuri, kai pasirinksite visus tuos katalogus tik ateiti į 12GB. Cheers Don. |
|
| |||
| |||
| Keletas priežasčių, kurios gali taikyti: 1. Paslėpti failai ir aplankai - eiti į Control Panel / Folder Options / View ir pakeisti Rodyti paslėptus failus / aplankus, tada untick Slėpti apsaugotus operacinės sistemos failus 2. Empty Recycle Bin Tada patikrinkite, ar vėl |
|
| |||
| |||
| Priimta, kad ir kai aš pabrėžti visus failus, tada spustelėkite Ypatybės ji vis dar sudaro tik 2 iki 15 GB, o ne 23gb, bet kitų idėjų? |
|
| |||
| |||
| Vista tiesiog buvo vista ji tai daro partija, kaip evrything tai tikriausiai tik sako, kad bet melas |
|
| |||
| |||
| Nope, rasti savo acctually System Restore failus, kurie buvo pradėti kosmoso, išbraukti juos, pagaminti tik vieną, ir problema buvo išspręsta. |
|
| |||
| |||
| Nice find. Aš prisiminti, kad. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Geriausias būdas, siekiant nustatyti priežastis, dėl avarijos | MJM | General Hardware Chat | 6 | 8 birželis 2008 03:17 |
| Kompiuteris Mažoji be priežasties | Spencer2004 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Balandis 24, 2008 03:13 |
| Priežastis Display Settings keitimas? | casselle | Windows "operacinės sistemos | 4 | 3 rugsėjis 2007 01:31 |
| Kompiuterių paleista be jokios priežasties ... kartais | gavalisk | Windows "operacinės sistemos | 4 | Rugpjūtis 29, 2007 15:55 |
| Iš naujo paleisti be jokios priežasties? New Vid kortele tai daryti? | gavalisk | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 3 rugpjūtis 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |