![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, ive got vista par manu jauno klēpjdatoru, un līdz šim visas ive got par manu jauno klēpjdatoru 23gb mape i nodotas vairāk nekā no mana vecā datora, un dažas programmas uzstādīšanas. datoram ir 160GB HD sadalīs 74GB (C:) un 73gb (e:), tāpēc tās 147gb pirms tās sadalīšanos, un es pieņemu, 12GB thats trūkst off, ko izmanto logiem. Tagad es sākotnēji bija mana 23gb mapi par manu darbvirsmu, bet pamanīja, ka in c: diska 51gb ņemts gan tas, ka man bija tikai nodot 23gb vērtībā sīkumi uz mana datora. i have now pamatoja šo mapi e: disks, kas tagad nepārprotami nosaka 23gb, bet gan pārvietojot šo mapi no c: diska tas joprojām ir 23gb tiek izmantoti par to, vai kāds ir kādas idejas kāpēc tas ir? cheerd guys, Don. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mans HDD ir tāpat tas ir 160gb hdd, bet saka, ka tā bija tikai 147, kad es reformātu vai formiāts visu laiku tā kā šis man i know Windows XP doesn't aizņem 12GB! tāpēc tās nav windows es domāju, ka tie ir tikai noapaļošanas hdd nebrīvē un c disku var just me programmu un vista vai vista ir tikai to stulba
| |||
| |||
| Ja jūs apskatīt dokumentāciju, kaut kur tas tā teikšu 160GB Max. un vajadzētu arī pateikt kaut ko atlikušo telpu lieto. Kāds vēl var droši izskaidrot labāk, tad man, bet tas ir tāpat kā ar visu. MP3 atskaņotāji Flash drives. Viņi visi reklamēt Max summu. Bet ir vietas trūkst tās visas, ja jūs salīdzināt jaudu, lai atbrīvotu vietu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... tas nozīmē, ka HDD ražotāji aprēķina lielumu, izmantojot decimālo sistēmu (1000 bytes = viens kilobaits) ........ tā datora strādā tā, izmantojot Binary (1024 bytes = viens kilobaits), kas ir pareizs.
Tas nozīmē, ka 80 GB diska rādīs par 74.5GBs Windows un lielāku disku lielāku starpību. Tā izstrādā aptuveni 7% atšķiras. Piemēram: Viens no maniem 400GB diskus, parāda, Windows (Mans dators), kā 372gb vai 400.077.586.432 bytes Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Paldies par replys puiši, bet šis isn't pilnīgi kādi im pēc tam, es jau zināja manu 160 gb hd ir tikai infact 147gb dēļ, ko jūs visi man stāstīja, bet lieta, ko es tiešām gribu zināt, kāpēc 74GB nodalījums saka tā ieguva 23gb vērts datu, kad visi tā ir Windows programmas, failus utt tajā, kas, ja izvēlaties Visi šīs mapes tikai nāk uz 12GB. cheers don. |
|
| |||
| |||
| Daži iemesli, kas varētu piemērot: 1. Hidden Files & Folders - doties uz Control Panel / Folder Options / View un mainīt, lai parādītu slēptos failus / mapes tad untick Hide Protected Operating System Files 2. Iztukšot atkritni Pēc tam pārbauda vēlreiz |
|
| |||
| |||
| izdarīts, un kad es izceltu visus failus un noklikšķiniet īpašībām vēl tikai kopsummas līdz 2 15gb, nevis 23gb, citas idejas? |
|
| |||
| |||
| Vista nav tikai vista to tas ar daudz kā evrything tas, iespējams, tikai saka, ka, bet guļ |
|
| |||
| |||
| Nē, atrasti savu acctually sistēmu atjaunot failus, kas tika uzsākot telpu, dzēst tos, kas izgatavoti tikai viena, un problēma tika atrisināta. |
|
| |||
| |||
| Nice atrast. Es atceros, ka. |
![]() |
|
| Bookmarks |