menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vesmír prijaté pre nič za nič?

Reply

Thread Tools
Old 30 január 2008, 13:20
Nový člen skupiny

Hej,
ive got priehľad na môj nový laptop, a zatiaľ všetko ive got na môj nový laptop je 23GB zložka aj po prevode zo starého počítača a niekoľko programov nainštalovaných. počítač 160gigabajt HD rozdelený do 74GB (C:), a 73 gigabajtov (e:), takže jej 147gigabajt pred jeho rozdelený, a ja predpokladám, to je 12 GB. chýbajúce off, ktoré sa používa pre windows. teraz ja som mala pôvodne 23 GB. zložku na ploche, ale zistil, že na disku c: 51 gb bola prijatá aj napriek skutočnosti, že som mal len dať 23GB hodnote veci na mojom počítači. i prešli tejto zložky e: jednotka, ktorá je teraz zrejme podľa 23GB, ale cez pohybujúce sa, že zložky z disku c: stále má 23GB používajú na to, nemá niekto potuchy, prečo to je? cheerd chlapi, nie.
Old 30 január 2008, 13:57
Banned Skupina

môj hdd je rovnakým spôsobom, to je 160GB HDD, ale hovorí, že to bolo len 147, keď som reformáty alebo formate pořád to je to pre mňa aj know windows xp doesnt trvať až 12 GB! takže nie je okná Myslím, že sú len zaokrúhlenie hdd zajatí a disk C, môže len mi programy a Vista alebo Vista nie je zrovna hlúpy

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 30 január 2008, 14:37
Moderátor skupiny

Ak sa budete pozerať na dokumentáciu, niekde v ňom, že bude hovoriť 160gigabajt Max. a mal by tiež povedať, čo niekde zvyšný priestor je používaný.

Niekto iný môže vysvetliť určite lepšie ako ja, ale je to tak so všetkým. mp3 prehrávače flash disky. Všetci inzerovať suma Max. Ale je tu priestor chýba vo všetkých z nich pri porovnaní kapacity na voľné miesto.

Old 30 január 2008, 15:08
Darcu Skupina

Jo ... je to preto, že výrobcovia HDD vypočítať veľkosť pomocou desiatkovej sústave (1000 bytes = jedna KB) ........ vzhľadom k tomu, že počítač pracuje s použitím binárne (1024 bytov = jeden Kilobajty), čo je správne.

To znamená, že 80 GB disk sa objaví asi 74.5GBs vo Windows a väčší disk väčší rozdiel. To vyjde približne o 7% odlišné.

Napríklad: Jeden z mojich 400 GB diskov, ukazuje v systéme Windows (Tento počítač) ako 372gigabajt alebo +400077586432 bajtov

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 január 2008, 15:54
Nový člen skupiny

vďaka za replys chlapci, ale to predsa nie je úplne to, čo po im, já už vedel, že môj 160gigabajt hd iba infact 147gigabajt kvôli tomu, čo ste mi povedal, že všetci, ale čo naozaj chcem vedieť, prečo sa 74 gigabajty hovorí jeho oddiel dostal 23GB dát na hodnote, kedy všetko, čo je Windows, programy atď súbory v ňom, ktorý, keď vyberiete všetky tie zložky, len prísť na 12GB. cheers don.
Old 30 január 2008, 16:12
Darcu Skupina

Niekoľko dôvodov, ktoré by sa mohli uplatniť:

1. Skryté súbory a priečinky - choďte na Ovládacie panely / Možnosti priečinka / Zobrazenie a zmena zobraziť skryté súbory / adresáre potom neporiadny Skryť chránené súbory operačného systému

2. Vyprázdnenie odpadkového koša;

Potom skontrolujte znova
Old 30. januára 2008, 16:30
Nový člen skupiny

urobil, a keď som sa zvýrazní všetky súbory a kliknite na tlačidlo vlastnosti sa stále predstavuje len 2 až 15GB, 23GB nie je, nejaké iné nápady?
Old 30 január 2008, 17:49
Banned Skupina

vista je vista to zrovna to veľa s podobne evrything to asi len hovorí, že klame, ale
Old 31. januára 2008, 12:25
Nový člen skupiny

nope, zistil, že jeho acctually obnovenie systému súborov, ktoré boli s nástupom do priestoru, je zrušený, sa len jeden, a problém bol vyriešený.
Old 31. januára 2008, 12:37
Moderátor skupiny

Nice nájsť. Budem si to pamätať.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.