мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Спаце узимају се без разлога?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. Мар 2008, 13:20
Нови члан групе

Default Спаце узимају се без разлога?

Еј,
Иве је добио видик на мој нови лаптоп и имам све до сада је добио на мој нови лаптоп је 23гб фасциклу и пренесене из моје старо рачунар, и неколико програма инсталиран. рачунар има 160ГБ ХД партитионед у 74гб (Ц:), и 73гб (е:), тако да њен 147гб пред партитионед, а ја преузети 12гб недостаје тај офф који се користи за прозоре. сад сам првобитно имала моја 23гб фолдер на мом десктопу али приметио да је у Ц: диск 51гб је горе, упркос чињеници да сам имао само ставите 23гб вреди ствари на мом рачунару. Имам сад преселио ову фасциклу на е: диску, који је сада очито по 23гб, но упркос тој фасцикли креће из ц: возити га и даље има 23гб користе се на њој, се било ко имати било који идеја зашто је ово? цхеерд момачки, дон.
Old 30. Мар 2008, 13:57
Аустин Гроуп

мој ХДД је исто тако је то 160ГБ ХДД али он каже да је имала само 147 када сам реформе или форматизовати цело време као да је то за мене ја кноткле Уиндоуси КСП се узме 12гб! тако својим прозорима не мислим да су они само заокруӕивања ХДД заточеништва, а погон Ц мај праведан мене програма и видик видик или је само буде омамљени

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 30. Мар 2008, 14:37
Модератор / ица групе

Уколико ћете погледати документацију, негде у то ће рећи 160ГБ Макс. и бисмо такође негде рећи што преостали простор користи се за.

Неко може сигурно то боље објаснити од мене али то је као да се са свиме. мп3 плејери бљесак Погони. Сви они оглашавају Макс износ. Али постоји простор нестало све кад их упоредите способност слободног простора.

Old 30. Мар 2008, 15:08
Донаторска Група

Ыеп ... то је зато што произвођачи ХДД израчунати величину, помоћу Децимални систем (1000 бытес = један килобыте) ........ док рачунар ради користећи га бинарна (1024 бытес = један килобыте), који је исправан.

То значи да ће 80 ГБ диск ће показати о 74.5ГБс у Уиндоуси и веће погон већих разлика. Ради се око 7% другачији.

На пример: Један од мојих 400гб дискове, показује у Уиндоуси (Мы Цомпутер), као 372гб или 400077586432 бытес

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 30. Мар 2008, 15:54
Нови члан групе

хвала за један дан реплыс момци, али то им није у потпуности након што сам већ знао, мој 160 ГБ ХД је само инфацт 147гб због што си ми рекао све, али је ствар ЈА стварно оскудица за кноткле је зашто 74гб партиција говорећи својим је добио 23гб података о исплати, кад је је све прозоре, слика и сл програми у њој, што када сте изабрали све оне фасцикле долазе само 12гб. наздравље дон.
Old 30. Мар 2008, 16:12
Донаторска Група

Пре неколико разлога који могу применити:

1. Скривене датотеке и фасцикле - идите у Цонтрол Панел / Фолдер Оптионс / Виеу и променити за приказ скривених датотека / фолдера онда унтицк Хиде протецтед Оператинг Сыстем Филес

2. Испразнила Рецыцле Бин

Затим проверите опет
Old 30. Мар 2008, 16:30
Нови члан групе

учинио то, и када сам означите све датотеке и кликните на својства и даље само износи 2 до 15гб, а не 23гб, све друге идеје?
Old 30. Мар 2008, 17:49
Аустин Гроуп

виста је исто као видик то чини пуно са сличним еврытхинг вероватно већ само наводи да је лагање
Old 31 јан 2008, 12:25
Нови члан групе

Нопе, дознао њен аццтуаллы систем вратити датотеке које су преузимали на простор, бришу их направили само једном, и проблем је решен.
Old 31 јан 2008, 12:37
Модератор / ица групе

Леп налаз. Ћу се сећати тога.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Најбољи начин да утврдите разлог црасхес МЈМ Генерал Хардуаре Цхат 6 8. јуна 2008 03:17
Цомпутер Споро без разлога Спенцер2004 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 8 24 април 2008 03:13
Разлог за подешавања приказа Промена? цасселле Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 3. септембра 2007 01:31
Цомпутер поновног покретања оперативног сушта без разлога ... понекад гавалиск Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 29 аугуст 2007 15:55
Поновним без разлога? нови вид картице радиш то? гавалиск Грапхицс Цардс & Мониторс 4 3 аугуст 2007 13:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц