az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Uzay bir neden için alınan?

Reply

Konu Araçları
Old 30 Ocak 2008, 13:20
Yeni Üye Grubu

Default Uzay bir neden için alınan?

Hey,
ive benim yeni laptop, ve uzak manzara var şimdiye kadar tüm ive yeni dizüstü binip bir 23gb klasör i üzerinde eski bilgisayardan transfer, ve birkaç programı yüklü. bilgisayar 74gb içine bölümlenmiş bir 160gb HD var (C:) ve 73GB (E:), bu yüzden 147gb önce, bölmeli ve i 12gb thats Windows için kullanılan kapalı eksik varsayıyorum. şimdi i ilk masaüstü benim 23gb klasör vardı fakat bu c: sürücüsüne 51gb de aslında ben yalnızca benim bilgisayar üzerine malzeme 23gb değerinde koymuştu karşın alınmıştır fark ettim. Şimdi E: sürücü, şimdi açıkça aşağı 23gb tarafından, ama c: hala 23gb üzerinde kullanılmakta olan bu sürücüden bu klasöre hareketli rağmen, kimse yok neden bu herhangi bir fikrim yok bu klasöre taşındı mı? cheerd beyler, yok.
Old 30 Ocak 2008, 13:57
Yasak Grubu

benim hdd bir 160GB HDD aynı şekilde ama sadece ne zaman i reformate veya her zaman beni için Windows xp doesnt 12gb kadar sürebileceğini bilmek bu gibi format 147 olduğunu söylüyor! öylesine onun değil pencereleri ben sadece ve C sürücüsü hdd esaret yuvarlama olduğunu düşünüyorum bana program ve Vista veya Vista sadece aptal ediliyor olabilir

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 30 Ocak 2008, 14:37
Moderatör Grubu

Eğer belgeler de, bir yerde o bunu diyecekler bakacağız 160GB Max. ve gerekmek Ayrıca bir yerde kalan boşluk ne için kullanıldığını söylüyorlar.

Başkasına kesinlikle daha iyi o zaman bana bunu açıklayamam ama gibi her şeyin ile. mp3 çalarlar flash sürücüler. Hepsi Maksimum miktar reklam. Ancak uzay Hepsinde de zaman boş alan için kapasite karşılaştırın eksik.

Old 30 Ocak 2008, 15:08
Bağış Grubu

Yep ... çünkü HDD üreticileri, (1000 bayt Ondalık sistemi kullanarak boyutunu hesaplamak bu kadar = bir kilobayt) ........ oysa PC İkili (1024 byte = bir Kilobyte), hangi doğru kullanılarak çalışır.

Bu bir 80 GB disk 74.5GBs pencere ve sürücü hakkında büyük farkı daha büyük göstermek anlamına gelir. Yaklaşık% 7 farklı dışarı çalışır.

Örneğin: Benim 400GB sürücülerin, 372gb veya 400.077.586.432 bayt olarak Windows (My Computer) olarak gösterir

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 30 Ocak 2008, 15:54
Yeni Üye Grubu

Replys çocuklar için teşekkürler, ama bu isnt tamamen ne sonra im, zaten 160 GB HD biliyordu sadece 147gb tüm ne olması nedeniyle infact, ama bana şey i Gerçekten bilmek istiyor neden 74gb bölüm onun var olduğunu söyleyerek veri, ve 23gb değerinde zaman hepsini windows bunu hangi zaman tüm o klasörleri seçin, programlar dosyaların sadece 12gb gelmek olduğunu sahiptir. cheers yok.
Old 30 Ocak 2008, 16:12
Bağış Grubu

Bu geçerli olabilir birkaç neden:

1. Gizli Dosya ve Klasörler - / Klasör Seçenekleri Denetim Masası / Görünüm ve gizli dosyaları değiştirmek / klasör sonra gizle Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını işaretini kaldırın

2. Boş Geri Dönüşüm Kutusu

Sonra tekrar kontrol edin
Old 30 Ocak 2008, 16:30
Yeni Üye Grubu

bu, ve ne zaman i hala sadece yukarı 2 15GB değil, 23gb, diğer fikir toplamları tüm dosya ve Özellikler'i tıklatın vurgulayın bitti mi?
Old 30 Ocak 2008, 17:49
Yasak Grubu

manzara muhtemelen o evrything gibi bu çok does adil olmak uzak manzara sadece ama yalan söylüyor
Old 31 Ocak 2008, 12:25
Yeni Üye Grubu

nope, onun acctually sistem dosyaları, yer aldığını onları silinmiş, sadece bir yapılan dinlenme ve öğrendim sorunu çözüldü.
Old 31 Ocak 2008, 12:37
Moderatör Grubu

Nice bulabilirsiniz. Ben hatırlar ki.

Reply

Register

Bookmarks