![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, ive benim yeni laptop, ve uzak manzara var şimdiye kadar tüm ive yeni dizüstü binip bir 23gb klasör i üzerinde eski bilgisayardan transfer, ve birkaç programı yüklü. bilgisayar 74gb içine bölümlenmiş bir 160gb HD var (C:) ve 73GB (E:), bu yüzden 147gb önce, bölmeli ve i 12gb thats Windows için kullanılan kapalı eksik varsayıyorum. şimdi i ilk masaüstü benim 23gb klasör vardı fakat bu c: sürücüsüne 51gb de aslında ben yalnızca benim bilgisayar üzerine malzeme 23gb değerinde koymuştu karşın alınmıştır fark ettim. Şimdi E: sürücü, şimdi açıkça aşağı 23gb tarafından, ama c: hala 23gb üzerinde kullanılmakta olan bu sürücüden bu klasöre hareketli rağmen, kimse yok neden bu herhangi bir fikrim yok bu klasöre taşındı mı? cheerd beyler, yok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| benim hdd bir 160GB HDD aynı şekilde ama sadece ne zaman i reformate veya her zaman beni için Windows xp doesnt 12gb kadar sürebileceğini bilmek bu gibi format 147 olduğunu söylüyor! öylesine onun değil pencereleri ben sadece ve C sürücüsü hdd esaret yuvarlama olduğunu düşünüyorum bana program ve Vista veya Vista sadece aptal ediliyor olabilir
| |||
| |||
| Eğer belgeler de, bir yerde o bunu diyecekler bakacağız 160GB Max. ve gerekmek Ayrıca bir yerde kalan boşluk ne için kullanıldığını söylüyorlar. Başkasına kesinlikle daha iyi o zaman bana bunu açıklayamam ama gibi her şeyin ile. mp3 çalarlar flash sürücüler. Hepsi Maksimum miktar reklam. Ancak uzay Hepsinde de zaman boş alan için kapasite karşılaştırın eksik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... çünkü HDD üreticileri, (1000 bayt Ondalık sistemi kullanarak boyutunu hesaplamak bu kadar = bir kilobayt) ........ oysa PC İkili (1024 byte = bir Kilobyte), hangi doğru kullanılarak çalışır.
Bu bir 80 GB disk 74.5GBs pencere ve sürücü hakkında büyük farkı daha büyük göstermek anlamına gelir. Yaklaşık% 7 farklı dışarı çalışır. Örneğin: Benim 400GB sürücülerin, 372gb veya 400.077.586.432 bayt olarak Windows (My Computer) olarak gösterir Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Replys çocuklar için teşekkürler, ama bu isnt tamamen ne sonra im, zaten 160 GB HD biliyordu sadece 147gb tüm ne olması nedeniyle infact, ama bana şey i Gerçekten bilmek istiyor neden 74gb bölüm onun var olduğunu söyleyerek veri, ve 23gb değerinde zaman hepsini windows bunu hangi zaman tüm o klasörleri seçin, programlar dosyaların sadece 12gb gelmek olduğunu sahiptir. cheers yok. |
|
| |||
| |||
| Bu geçerli olabilir birkaç neden: 1. Gizli Dosya ve Klasörler - / Klasör Seçenekleri Denetim Masası / Görünüm ve gizli dosyaları değiştirmek / klasör sonra gizle Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını işaretini kaldırın 2. Boş Geri Dönüşüm Kutusu Sonra tekrar kontrol edin |
|
| |||
| |||
| bu, ve ne zaman i hala sadece yukarı 2 15GB değil, 23gb, diğer fikir toplamları tüm dosya ve Özellikler'i tıklatın vurgulayın bitti mi? |
|
| |||
| |||
| manzara muhtemelen o evrything gibi bu çok does adil olmak uzak manzara sadece ama yalan söylüyor |
|
| |||
| |||
| nope, onun acctually sistem dosyaları, yer aldığını onları silinmiş, sadece bir yapılan dinlenme ve öğrendim sorunu çözüldü. |
|
| |||
| |||
| Nice bulabilirsiniz. Ben hatırlar ki. |
![]() |
|
| Bookmarks |