менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Місця, займаного без причини?

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2008, 13:20
Нові члени групи

Default Місця, займаного без причини?

Гей,
Ive Got Vista на моєму новому ноутбуку, і до цих пір всі Ive Got на моєму новому ноутбуку 23gb і передані на папці з моїм старим комп'ютером, а через кілька встановлених програм. Комп'ютер має 160gb HD розбитий на 74gb (C:), і 73GB (E:), тому його 147GB до його розділений, і я вважаю, 12GB Thats відсутній Off, яка використовується для Windows. Тепер я з самого початку був моїм 23gb папку на робочому столі, але зауважив, що до диску С: 51gb був прийнятий, незважаючи на те, що я тільки покласти 23gb варто матеріалу на моєму комп'ютері. Я зараз переїхала до цієї папки E: пристрій, на якому зараз, очевидно, вниз 23gb, але, незважаючи рухатися в тому ж папку C: диск все ще має 23gb, що використовуються на це, не кого-небудь є знаю, чому це? cheerd хлопці, Дон.
Old 30 січня 2008, 13:57
Забороненої угруповання

мій HDD є таким же чином, він є 160GB HDD, але вона каже, що тільки було 147, коли я ріформата або Форміат весь час це, як це для мене, я знаю Windows XP doesn't займати 12GB! тому його вікон Я не думаю, що вони є лише округлення HDD полоні і з диска може тільки мені програмами і Vista або Vista ще тільки нерозумно

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 30 січня 2008, 14:37
Модератор групи

Якщо ви будете дивитися на документацію, где-то в ній він буде говорити 160gb Макс. і був би також сказати, що десь залишився простір використовується.

Хтось може пояснити це безсумнівно краще, ніж мені, але це так з усім. mp3-плеєри флеш-диски. Вони всі Реклама суму Макс. Але є таке простір відсутній у всіх з них, коли ви порівнюєте можливостей для вільного простору.

Old 30 січня 2008, 15:08
Донор групи

Да ... це тому, що виробники HDD розрахунку розміру, за допомогою десяткового системі числення (1000 байт = один кілобайт) ........ тоді як ваш ПК працює вона за допомогою двійкових (1024 байт = один кілобайт), який є правильним.

Це означає, що 80 Гб диск буде шоу про 74.5GBs у вікнах і більше дисків, чим більше різниця. Вона виробляє близько 7% відрізняється.

Наприклад: Один з моїх дисків 400gb, показує, в Windows (Мій Комп'ютер), а 372gb або 400077586432 байт

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 січня 2008, 15:54
Нові члени групи

Дякуємо за Replys хлопці, але це хіба що зовсім їм після цього, я вже знав, що мої 160 GB HD тільки Infact 147GB, завдяки чому у вас є всі розповіла мені, але що я дійсно хочу знати, чому 74gb розділ заявивши, що її отримали 23gb варто даних про неї, коли все, що він є Windows, програми файли і т.п. в ньому, що при виборі всіх цих папок тільки прийти до 12GB. Cheers Дону.
Old 30 січня 2008, 16:12
Донор групи

Кілька причин, які можуть застосовуватися:

1. Приховані файли & Папки - зайдіть в Панель керування / Властивості папки / Переглянути та змінити, щоб показати приховані файли / папки то Зніміть прапорець Приховувати захищені системні файли

2. Порожні кошика

Тоді спробуйте ще раз
Old 30 січня 2008, 16:30
Нові члени групи

зробили це, і коли я виділіть всі файли і виберіть пункт Властивості вона ще тільки нараховує до 2 15gb, 23gb, не будь-які інші ідеї?
Old 30 січня 2008, 17:49
Забороненої угруповання

Vista ще тільки перспектива він робить це, як багато з Evrything воно, ймовірно, просто каже, що лежить, але
Old 31 січня 2008, 12:25
Нові члени групи

Ні, дізнався свою acctually системі відновити файли, які були до прийняття просторі, видалив їх, зробив тільки один, і було вирішено проблему.
Old 31 січня 2008, 12:37
Модератор групи

Nice знайти. Я буду пам'ятати про це.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Кращий спосіб визначити причину аварії MJM Генеральний обладнання чат 6 8 червня 2008 03:17
Комп'ютерні Низька без причини Spencer2004 Процесори, материнські плати RAM & 8 24 квітня 2008 03:13
Причина налаштування екрану змінюється? Casselle Операційні системи Windows 4 3 вересня 2007 01:31
Комп'ютерні перезавантаження без причини ... іноді gavalisk Операційні системи Windows 4 29 серпня 2007 15:55
Перезапустити без причини? новий вид карт робите? gavalisk Графічні карти & Монітори 4 3 серпня 2007 13:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.