![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Ive Got Vista на моєму новому ноутбуку, і до цих пір всі Ive Got на моєму новому ноутбуку 23gb і передані на папці з моїм старим комп'ютером, а через кілька встановлених програм. Комп'ютер має 160gb HD розбитий на 74gb (C:), і 73GB (E:), тому його 147GB до його розділений, і я вважаю, 12GB Thats відсутній Off, яка використовується для Windows. Тепер я з самого початку був моїм 23gb папку на робочому столі, але зауважив, що до диску С: 51gb був прийнятий, незважаючи на те, що я тільки покласти 23gb варто матеріалу на моєму комп'ютері. Я зараз переїхала до цієї папки E: пристрій, на якому зараз, очевидно, вниз 23gb, але, незважаючи рухатися в тому ж папку C: диск все ще має 23gb, що використовуються на це, не кого-небудь є знаю, чому це? cheerd хлопці, Дон. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мій HDD є таким же чином, він є 160GB HDD, але вона каже, що тільки було 147, коли я ріформата або Форміат весь час це, як це для мене, я знаю Windows XP doesn't займати 12GB! тому його вікон Я не думаю, що вони є лише округлення HDD полоні і з диска може тільки мені програмами і Vista або Vista ще тільки нерозумно
| |||
| |||
| Якщо ви будете дивитися на документацію, где-то в ній він буде говорити 160gb Макс. і був би також сказати, що десь залишився простір використовується. Хтось може пояснити це безсумнівно краще, ніж мені, але це так з усім. mp3-плеєри флеш-диски. Вони всі Реклама суму Макс. Але є таке простір відсутній у всіх з них, коли ви порівнюєте можливостей для вільного простору. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ... це тому, що виробники HDD розрахунку розміру, за допомогою десяткового системі числення (1000 байт = один кілобайт) ........ тоді як ваш ПК працює вона за допомогою двійкових (1024 байт = один кілобайт), який є правильним.
Це означає, що 80 Гб диск буде шоу про 74.5GBs у вікнах і більше дисків, чим більше різниця. Вона виробляє близько 7% відрізняється. Наприклад: Один з моїх дисків 400gb, показує, в Windows (Мій Комп'ютер), а 372gb або 400077586432 байт Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо за Replys хлопці, але це хіба що зовсім їм після цього, я вже знав, що мої 160 GB HD тільки Infact 147GB, завдяки чому у вас є всі розповіла мені, але що я дійсно хочу знати, чому 74gb розділ заявивши, що її отримали 23gb варто даних про неї, коли все, що він є Windows, програми файли і т.п. в ньому, що при виборі всіх цих папок тільки прийти до 12GB. Cheers Дону. |
|
| |||
| |||
| Кілька причин, які можуть застосовуватися: 1. Приховані файли & Папки - зайдіть в Панель керування / Властивості папки / Переглянути та змінити, щоб показати приховані файли / папки то Зніміть прапорець Приховувати захищені системні файли 2. Порожні кошика Тоді спробуйте ще раз |
|
| |||
| |||
| зробили це, і коли я виділіть всі файли і виберіть пункт Властивості вона ще тільки нараховує до 2 15gb, 23gb, не будь-які інші ідеї? |
|
| |||
| |||
| Vista ще тільки перспектива він робить це, як багато з Evrything воно, ймовірно, просто каже, що лежить, але |
|
| |||
| |||
| Ні, дізнався свою acctually системі відновити файли, які були до прийняття просторі, видалив їх, зробив тільки один, і було вирішено проблему. |
|
| |||
| |||
| Nice знайти. Я буду пам'ятати про це. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Кращий спосіб визначити причину аварії | MJM | Генеральний обладнання чат | 6 | 8 червня 2008 03:17 |
| Комп'ютерні Низька без причини | Spencer2004 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 24 квітня 2008 03:13 |
| Причина налаштування екрану змінюється? | Casselle | Операційні системи Windows | 4 | 3 вересня 2007 01:31 |
| Комп'ютерні перезавантаження без причини ... іноді | gavalisk | Операційні системи Windows | 4 | 29 серпня 2007 15:55 |
| Перезапустити без причини? новий вид карт робите? | gavalisk | Графічні карти & Монітори | 4 | 3 серпня 2007 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |