![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/
Само няколко от многото полезни съвети за увеличаване на времето, необходимо за зареждане, не му става драстично увеличение обувка време, но тя трябва да помогне. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Моята система: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Ами приятел изпрати този линк към мен, след повишаване на неговата обувка време от 15 секунди на лаптопа си вървят Vista, 15 секунди не е голямо намаление на начално време, но го прави по света за разлика от някои.
|
|
|
|||
|
|||
|
kanoakavirus Аз се смея, защото изглежда не знаят разликата между увеличава и намалява.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hahaha! Напълно съм изчитам това, глупави мозъка ми казваш това, което искаш да чуеш!
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL убия ли трябва да разбираме Бях droped по главата като бебе: P както и борбата стринга на най-прости изречения заедно и показва, че в моя пишете
Аз трябва да имат само афиш на VID: D означаваше да кажа спад lmao
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Бихте ли искали да се промени това за вас?
Или трябва да го оставите, защото то е доста смешно
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ами благодаря за смях все пак.
![]() BTW му Krlll не Klll.hehe |
|
|
|||