![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/ Μόνο μερικές από τις πολλές συμβουλές για την αύξηση του χρόνου που απαιτείται για την εκκίνηση, του δεν θα αυξήσει δραματικά τη διάρκεια της εκκίνησης, αλλά θα πρέπει να βοηθήσει. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ένα φίλο έστειλε αυτό το σύνδεσμο για μένα, μετά την αύξηση του χρόνου εκκίνησης του από 15 δευτερόλεπτα στο φορητό του τρέχει Vista, 15 δευτερόλεπτα δεν είναι μια μεγάλη μείωση του χρόνου εκκίνησης, αλλά κάνει τον κόσμο της διαφοράς για ορισμένους. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus Είμαι γελάω γιατί δεν φαίνεται να γνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα στην αύξηση και μείωση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hahaha! Είμαι απόλυτα διαβάσει κατά τη διάρκεια αυτής, ηλίθιο μυαλό μου λέει αυτό που θέλω να ακούσω!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Lol σε σκοτώσω πρέπει να καταλάβετε ήμουν droped στο κεφάλι σαν μωρό: P συν i string αγώνα τις πιο απλές των ποινών καθώς και ότι δείχνει στη δακτυλογράφηση μου Θα έπρεπε να είχα μόλις δημοσιεύτηκε το vid: D ήθελε να πει lmao μείωση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα θέλατε να το αλλάξετε για σας; Ή μήπως θα πρέπει να αφήσω το μαρούλι είναι πολύ αστείο
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Καλά ευχαριστώ για το γέλιο ούτως ή άλλως. ![]() Btw Krlll της δεν Klll.hehe |
|
| |||
| |||
| Theres πηγαίνει κακή γραμματική μου και πάλι lol και μπορείτε να το αφήσετε: P |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| XP + Vista. Να επιταχύνει την εκκίνηση! | Razer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 28 Δεκ. 2008 02:48 |
| Ταχύτητα Vista vs XP Ταχύτητα | ketanco | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 27 Ιαν 2008 23:06 |
| Επιταχυνθεί Vista | stronky4p | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24 Δεκ. 2007 17:00 |
| Vista εκκίνησης θέμα | NorthernLights | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 6 Δεκ 2007 01:09 |
| Vista αποτυγχάνει να εκκίνησης (και πάλι) | Spencer2004 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 5 Δεκ. 2007 01:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |