![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/ רק כמה עצות רבות על הגדלת הזמן הנדרש האתחול שלה לא עומד להגדיל באופן דרמטי את זמן האתחול אבל זה אמור לעזור. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| חבר טוב שלח לי את הלינק לאחר הגדלת זמן האתחול שלו 15 שניות על המחשב הנייד שלו פועל Vista, 15 שניות זה לא ירידה גדולה בזמן האתחול אבל זה עושה הבדל של העולם כמה. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus אני צוחק כי אתה לא יודע להופיע ההבדל בין הגדלה או הקטנה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hahaha! אני לגמרי לקרוא על זה, המוח טיפש אומר לי מה שאני רוצה לשמוע!
|
| |||
| |||
| Lol KIII אתה חייב להבין שאני droped על ראשו כמו תינוק: P אני נאבקת בתוספת מחרוזת של משפטים פשוטים ביותר יחד וזה מראה על הקלדת שלי הייתי צריכה פשוט vid פורסם: ד 'התכוונה להגיד lmao ירידה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היית רוצה לשנות את זה בשבילך? או שאני צריך להשאיר את זה cos זה די מצחיק
|
| |||
| |||
| טוב תודה בכל זאת לצחוק. ![]() Btw Krlll שלה לא Klll.hehe |
|
| |||
| |||
| Theres הולך דקדוק המסכן שלי שוב lol ואתה יכול להשאיר את זה: P |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| XP + Vista. להאיץ את האתחול! | Razer | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -28 דצמבר 2008 02:48 |
| Vista vs XP מהירות Speed | ketanco | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -27 ינואר 2008 23:06 |
| להאיץ את Vista? | stronky4p | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 דצמבר 2007 17:00 |
| Vista האתחול הבעיה | NorthernLights | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 6 דצמבר 2007 01:09 |
| Vista אינה אתחול (שוב) | Spencer2004 | מערכות ההפעלה Windows | 9 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:02 |
| שרשרת כלים | |
| |