![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/ Tiesiog dėl daugelio patarimų, kaip vis laiko reikia, kad paleisti kelias, its not going žymiai daugiau įkrovos metu, tačiau jis turėtų padėti. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Na draugas atsiuntė nuorodą į mane po to, kai didėja jo įkrovimo laikas 15 sekundžių nuo jo nešiojamas veikia Vista 15 sekundžių nėra didelis sumažinti įkrovos metu, tačiau jame skirtumas kai pasaulyje. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus Aš esu iš juoko, nes jums atrodo, kad žinau tarp didinant ir mažinant skirtumas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hahaha! Aš visiškai skaityti daugiau, kad kvailas protų man sako, ką aš noriu išgirsti!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Lol KIII jūs turite suprasti, man buvo apie droped kaip kūdikio galva: P plius i kova string paprastų sakinių, kartu ir tai rodo mano rašyti I should have just posted vid: D siekiama pasakyti sumažėjimas lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norite man pakeisti tai už jus? Ar turėčiau palikti jį cos tai gana juokinga
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Well thanks for the laugh anyway. ![]() Btw savo Krlll ne Klll.hehe |
|
| |||
| |||
| Theres važiuoja mano prasta gramatika vėl lol ir jūs galite palikti: P |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| XP + Vista. Pagreitinti jūsų batų! | Razer | Windows "operacinės sistemos | 5 | 28 gruodis 2008 02:48 |
| Vista Greitasis vs XP greitis | ketanco | Windows "operacinės sistemos | 3 | 27 sausis 2008 23:06 |
| Speed Up Vista | stronky4p | Windows "operacinės sistemos | 2 | 24 gruodis 2007 17:00 |
| Vista įkrovos klausimas | Mintys | Windows "operacinės sistemos | 1 | 6 gruodis 2007 01:09 |
| Vista nepavyksta įkelti (vėl) | Spencer2004 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 5 gruodis 2007 01:02 |
| Temos įrankiai | |
| |