![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/ Len pár z mnohých tipov na zvýšenie dobu potrebnú na zavedenie, jeho nebude dramaticky zvýšiť štarte, ale mal by pomôcť. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| No priateľ poslal odkaz na mňa po zvýšení jeho štarte o 15 sekúnd na svojho notebooku so systémom Vista, 15 sekúnd, nie je veľké zníženie štarte, ale to je priepastný rozdiel pre niektoré. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus Ja som smiechom, pretože ste zdá sa, aký je rozdiel medzi rastúci a klesajúci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hahaha! Úplne som čítal cez to, že hlúpy mozog mi povedať, čo chcem počuť!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Lol zabiť, musíte pochopiť, já bola droped na hlave ako bábätko: P plus aj boj reťazec najjednoduchšie viet dokopy a ukazuje, že v mojom písaní Mal som práve odoslali vid: D chcel povedať zníženie LMAO |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete, aby som to zmeniť za vás? Alebo mám nechať cos to je docela legrační
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Takže vďaka za smiech rovnako. ![]() Btw jeho Krlll nie Klll.hehe |
|
| |||
| |||
| There Goes My zase zlá gramatika lol a môžete si ho nechať: P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| XP + Vista. Urýchliť vaša štartovaciu! | Razer | Operačné systémy Windows | 5 | 28. decembra 2008 02:48 |
| Vista vs XP Speed Speed | ketanco | Operačné systémy Windows | 3 | 27. januára 2008 23:06 |
| Urýchlite Vista | stronky4p | Operačné systémy Windows | 2 | 24. December 2007 17:00 |
| Vista boot tému | NorthernLights | Operačné systémy Windows | 1 | 6. December 2007 01:09 |
| Vista neplní boot (opäť) | Spencer2004 | Operačné systémy Windows | 9 | 5. decembra 2007 01:02 |
| Thread Tools | |
| |