![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.метацафе.цом/уатцх/134844...уиндоус_старт/ Само неке од многих савете о повећању време потребно за покретање, Његова неће драстично повећати временом покретања али то би требало да помогне. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Па пријатељ је послао овај линк на мене све своје време покретања од 15 секунди на његовом лаптопу ради Виста, 15 секунди није велика смањења подизања система, али чини свет за неке разлике. |
|
| |||
| |||
| каноакавирус Ја сам смеје, јер не изгледа да знам разлику између повећања и смањења. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хахаха! Ја потпуно читање преко тога, глупи мозак ми говори оно што желим да чују!
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Лол КИИИ морате схватити да је дропед на главу као беба: П, плус сам се боре ниске најједноставнијих реченица заједно и да показује на моје куцање ја би требало да има управо поставио Вид: Д треба да кажем смањите ЛМАО |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хоћете ли да га промените за вас? Или треба да оставите цос сасвим је смешно
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Па хвала за смех свеједно. ![]() Бту своје Крллл не Кллл.хехе |
|
| |||
| |||
| Тхереса иде ми лоше граматике поново Лол и можете га оставити: П |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| КСП + Виста. Убрзати ваш боот! | Разер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 28 децембар 2008 02:48 |
| КСП вс Виста Спеед Спеед | кетанцо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 27 јануар 2008 23:06 |
| Убрзати Виста | стронкы4п | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 24 децембар 2007 17:00 |
| Виста боот проблем | НортхернЛигхтс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 6 децембар 2007 01:09 |
| Видик пропуст то чизма (опет) | Спенцер2004 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 5 децембар 2007 01:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |