![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/ Sadece bir boot için gereken süreyi artırmaya birçok ipuçları birkaçı, onun dramatik önyükleme zamanında artış gitmiyorum ama yardımcı olmalıdır. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Iyi bir arkadaşım 15 saniye onun laptopda Vista çalıştıran çizmesinin zaman artan sonra bu linki gönderdi, 15 saniye açılış süresi büyük bir azalma değil ama bazıları için fark dünya yapar. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus Çünkü artan ve azalan arasındaki farkı bilmek değil görünür Ben gülmeye am. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hahaha! i totally ki, aptal beyin ne duymak istiyorum bana üzeri için!
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Bir bebek gibi kafa droped Lol öldüreceksin sen i anlamak gerekir oldu: P artı i mücadele dizge en basit cümleleri birlikte ve benim yazma görünenden i adil azaltmak lmao vid: D Meant to say posted olmalıdır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin için değiştirmek ister misin? Ya bunu oldukça komik cos bırakmalısınız
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Gülmek için teşekkür Well anyway. ![]() Btw its Krlll değil Klll.hehe |
|
| |||
| |||
| Theres zavallı dilbilgisi tekrar lol ve bırakabilirsiniz: P gidiyor |
![]() |
|
| Bookmarks |