![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/ Усього лише кілька з численних поради щодо збільшення часу, необхідного для завантаження, його не збирається різко збільшити час завантаження, але це повинно допомогти. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Ну друг надіслав посилання на мене після збільшення його завантаження на 15 секунд на своєму ноутбуці працює Vista, 15 секунд не велике скорочення час завантаження, але вона робить світ різниці для деяких людей. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus Я сміюся, бо ви як видається, не знають різниці між зростанням і зниженням. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хахаха! Я повністю прочитав більше, що, дурний мозок говорить мені, що я хочу чути!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Lol вбити ви повинні розуміти, я був droped по голові, як дитину: P плюс я борюся рядок найпростіші вироку разом, і що показано в моїх набравши Краще б я Написав вигляд: D хотів сказати зниження LMAO |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви хочете мене змінити це для вас? Або я повинен залишити її ство це досить кумедно,
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ну спасибо за сміх у будь-якому випадку. ![]() До речі свою Krlll НЕ Klll.hehe |
|
| |||
| |||
| Theres йде мій бідний граматику знову LOL, і ви можете залишити його: P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| XP + Vista. Прискорити завантаження! | Razer | Операційні системи Windows | 5 | 28 грудня 2008 02:48 |
| Vista VS XP Speed Speed | ketanco | Операційні системи Windows | 3 | 27 січня 2008 23:06 |
| Speed Up Vista | stronky4p | Операційні системи Windows | 2 | 24 грудня 2007 17:00 |
| Vista Boot випуск | NorthernLights | Операційні системи Windows | 1 | 6 грудня 2007 01:09 |
| Vista не вдається завантажитися (знову) | Spencer2004 | Операційні системи Windows | 9 | 5 грудня 2007 01:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |