![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вечерни Всички! Имам един въпрос за всички вас компютър buffs навън в киберпространството - Може би един от вас може да ме посъветва ....... Тъй като аз преустроени от XP към Vista (HPE) Чувствам, че компютърът има забави значително и моят въпрос е ......... Тези сайтове, които обещават да се ускори до вашия компютър чрез почистване на системния регистър и т.н. и т.н. Да те работят и действително правя това, което иска?. Всеки, който има опит от тях? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз няма нищо лошо, но опита на така наречените регистър почистващи средства. Други хора могат да имат различно мнение. Това е просто защото тези файлове за изтегляне са склонни да се настройка за генерични профили, макар и много от тях, а не на системния регистър, свързани с вашия или моя компютър Vista няма да минат много повече средства, отколкото XP сторила. Има постоянна шега, че ако имаш Vista, двойно го! Какви са вашите система спецификациите, моля? И ти забележи това "забавяне", когато работите с конкретно приложение или игра? Или просто по принцип?
|
| |||
| |||
| Цитат:
Windows почистването Бъдете много внимателен на всяка програма не е в нашата секция за сваляне, че докладите множество случаи, които се нуждаят от "почистени". Вие ще завърши с един контузен машина, без друга алтернатива тогава преинсталирането. |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново От четене год отговор Последвах връзка в "Window почистването и завърши до свалянето" Auslogics Defrag " Аз трябва да кажа, че съм много впечатлен от бързината, че defragged ми "С" диск - много по-бързо отколкото Vista вграден в defrag полезност, която е sooo sloow Благодаря приятели! |
|
| |||
| |||
| Вие някога са имали опит на Vista мениджър. Опитах се съдебен процес и той не е твърде лошо. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Почит Jase |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ускоряване PC - Предложения за това какво програми за премахване и др | im407 | Общи Софтуер Чат | 16 | 13 Юли 2009 13:59 |
| Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 Март 2009 15:14 |
| Ускоряване на вашия компютър | Алекс | Общи Софтуер Чат | 18 | 23rd Апр 2008 08:01 |
| Ускоряване на моите 98 | PyroTails | Общи Хардуер Чат | 5 | 24 ноември 2007 14:56 |
| Ускоряване на зареждане? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 2 | 2-ро октомври 2006 08:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |