menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Urychlení Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 4. října 2007, 06:56
Nový člen skupiny

Default Urychlení Vista

Všechny večer!
Máte otázku pro vás všechny počítače nadšenci tam v kyberprostoru - Možná někdo z vás může poradit mi ....... Vzhledem k tomu, že jsem upgradovat z XP na Vista (HPE) Mám pocit, že je počítač výrazně zpomalil a moje otázka je ......... Tyto stránky, které slibují urychlení vašeho počítače prostřednictvím registru úklid atd. atd. Mají práci a vlastně to, co tvrdí?. Každý, kdo má jakékoliv zkušenosti s nimi?
Old 4. října 2007, 07:02
Dárce Skupina

Default Urychlení Vista

Jsem neměl nic, ale špatné zkušenosti tak-zvané registru čističe. Ostatní lidé mohou mít jiný příběh.

To je prostě proto, že tyto BitTorrent bývá nastavení pro generické profily, i když mnoho z nich není registru relevantní k vašemu počítači nebo

Vista však zabírají mnohem více prostředků, než XP kdy udělal. Je tu stál vtip, že pokud máte Vista, dvakrát to!

Jaký je váš systém specifikace prosím? Jste pozoruji tento 'zpomalení' při spouštění konkrétní aplikaci nebo hru? Nebo je to jen obecně?

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 4. října 2007, 09:33
Moderátor skupiny

Default Urychlení Vista

Citace:
V registru je Přeceněné jako rychlost štípnout, obecně, ale dostanete velký a může obsahovat mnoho neplatných odkazů. Registru není prostor pro to i průměrný uživatel počítače se hraje kolem palce Dobrou zprávou je, CCleaner má bezpečný registru čistší postaven v roce, tak proč ne vybrakovat staré, neplatné záznamy?
Klikněte na tlačítko registru.
Klikněte pro skenování otázky.
Klikněte na opravu vybraných otázek.

To je vaše práce, bezpečný, rychlý rejstřík čistý.
Právě jsem přidala nové registru čistší na naši sekci ke stažení. Vše, co potřebujete pro tento druh údržby lze nalézt zde.
Windows Čističe

Být velmi obezřetný nějaký program není v naší sekci ke stažení, že zprávy o několika případech, které je potřeba "vyčistit".
Ty skončí s ochromována stroj žádná alternativa jiných než přeinstalací.

Old 7. října 2007, 14:22
Nový člen skupiny

Default Urychlení Vista

Ahoj znovu
Vzhledem k tomu, že čtení rok reakci jsem za odkaz na 'Window Čističe' a skončil stažením 'Auslogics Defrag'
Já musím říci, jsem velice ohromený s rychlostí to defragged můj 'C' disk - mnohem rychleji než Vista postavena-in Defrag utilita, která je sooo sloow
Díky, přátelé!
Old 8. října 2007, 11:27
Banned Skupina

Default Urychlení Vista

Už jste někdy měli pokusit o Vista manager. Snažil jsem se na zkoušku a je to taky není špatný.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Jde Jase
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.