![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Všechny večer! Máte otázku pro vás všechny počítače nadšenci tam v kyberprostoru - Možná někdo z vás může poradit mi ....... Vzhledem k tomu, že jsem upgradovat z XP na Vista (HPE) Mám pocit, že je počítač výrazně zpomalil a moje otázka je ......... Tyto stránky, které slibují urychlení vašeho počítače prostřednictvím registru úklid atd. atd. Mají práci a vlastně to, co tvrdí?. Každý, kdo má jakékoliv zkušenosti s nimi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem neměl nic, ale špatné zkušenosti tak-zvané registru čističe. Ostatní lidé mohou mít jiný příběh. To je prostě proto, že tyto BitTorrent bývá nastavení pro generické profily, i když mnoho z nich není registru relevantní k vašemu počítači nebo Vista však zabírají mnohem více prostředků, než XP kdy udělal. Je tu stál vtip, že pokud máte Vista, dvakrát to! Jaký je váš systém specifikace prosím? Jste pozoruji tento 'zpomalení' při spouštění konkrétní aplikaci nebo hru? Nebo je to jen obecně?
|
| |||
| |||
| Citace:
Windows Čističe Být velmi obezřetný nějaký program není v naší sekci ke stažení, že zprávy o několika případech, které je potřeba "vyčistit". Ty skončí s ochromována stroj žádná alternativa jiných než přeinstalací. |
|
| |||
| |||
| Ahoj znovu Vzhledem k tomu, že čtení rok reakci jsem za odkaz na 'Window Čističe' a skončil stažením 'Auslogics Defrag' Já musím říci, jsem velice ohromený s rychlostí to defragged můj 'C' disk - mnohem rychleji než Vista postavena-in Defrag utilita, která je sooo sloow Díky, přátelé! |
|
| |||
| |||
| Už jste někdy měli pokusit o Vista manager. Snažil jsem se na zkoušku a je to taky není špatný. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Jde Jase |