μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Η επιτάχυνση των Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4η Οκτώβριος 2007, 06:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Βραδινά Όλα!
Έχω μια ερώτηση για τον υπολογιστή σας όλα τα buffs εκεί έξω στον κυβερνοχώρο - Ίσως ένας από σας μπορεί να συμβουλεύει μου ....... Επειδή εγώ αναβάθμιση από XP σε Vista (HPE) πιστεύω ότι ο υπολογιστής έχει επιβραδυνθεί σημαντικά και η ερώτησή μου είναι ......... Αυτές οι τοποθεσίες που υπόσχονται να επιταχύνουν τον υπολογιστή σας μέσω του καθαρισμού μητρώου κτλ κτλ Να εργάζονται και πράγματι κάνει ό, τι ισχυρίζονται;. Όποιος έχεις καμία εμπειρία από αυτούς;
Old 4η Οκτώβριος 2007, 07:02
Ομάδα Δωρητών

Έχω όμως τίποτα δεν είχε κακές εμπειρίες των λεγόμενων μητρώου καθαρισμού. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να έχουν διαφορετική ιστορία.

Αυτό είναι απλά επειδή αυτά τείνουν να είναι οι λήψεις setup για τα προφίλ, αν και πολλά από αυτά, που δεν σχετίζονται με το μητρώο σας ή τον υπολογιστή μου

Vista κάνει απορροφούν πολύ περισσότερους πόρους από ό, τι έκανε ποτέ XP. Υπάρχει μια μόνιμη αστείο ότι αν έχετε Vista, η διπλή αυτή!

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του συστήματός σας παρακαλώ; Και είναι αυτό που διαπιστώνουμε 'επιβράδυνση' όταν εκτελείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι; Ή είναι μόνο γενικά;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 4η Οκτώβριος 2007, 09:33
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Το μητρώο είναι overrated ως τσιμπιά ταχύτητα, σε γενικές γραμμές, αλλά λάβετε μεγάλο και μπορεί να περιέχει πολλές αναφορές άκυρο. Το μητρώο δεν είναι ακόμη ένας τομέας για τον μέσο χρήστη υπολογιστή που θα παίζει κοντά; Η καλή είδηση είναι CCleaner έχει ένα ασφαλές μητρώου καθαρότερα που κατασκευάζονται σε, οπότε γιατί να μην μαδώ παλιά, άκυρες καταχωρήσεις;
Κάντε κλικ στο κουμπί Γραμματεία.
Κάντε κλικ για σάρωση θέματα.
Κάντε κλικ καθορίζει επιλεγμένα θέματα.

Thats αυτό, σας κάνει, μια ασφαλή, γρήγορη καθαρό μητρώο.
Μόλις προστίθεται μια νέα Γραμματεία καθαρότερο να μας τμήμα downloads. Όλα όσα πρέπει για αυτό το είδος της διατροφής μπορούν να βρεθούν εκεί.
Windows Cleaners

Να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική για κάθε πρόγραμμα δεν μας λήψεις τμήμα που αναφέρει ότι χρειάζονται πολλές εμφανίσεις "καθαριστεί".
Θα καταλήξουμε σε μια μηχανή με ανάπηρος δεν αποτελεί εναλλακτική λύση εκτός από την επανεγκατάσταση.

Old 7 Οκτ. 2007, 14:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας και πάλι
Από ανάγνωση yr απάντηση παρακολούθησα μια σύνδεση στο "Παράθυρο καθαρισμού και κατέληξε τηλεφόρτωση" Auslogics Defrag "
Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα που defragged μου "Γ" μονάδα_δίσκου - πολύ πιο γρήγορα από τα Vista ενσωματωμένο στο βοηθητικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης που είναι sooo sloow
Ευχαριστώ παιδιά!
Old 8η Οκτωβρίου 2007, 11:27
Banned Ομάδα

Έχετε ποτέ προσπαθήσει των Vista διαχειριστή. Προσπάθησα μιας δίκης και δεν είναι πολύ κακό.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Regards Jase
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.