![]() |
|
| |||
| |||
| Βραδινά Όλα! Έχω μια ερώτηση για τον υπολογιστή σας όλα τα buffs εκεί έξω στον κυβερνοχώρο - Ίσως ένας από σας μπορεί να συμβουλεύει μου ....... Επειδή εγώ αναβάθμιση από XP σε Vista (HPE) πιστεύω ότι ο υπολογιστής έχει επιβραδυνθεί σημαντικά και η ερώτησή μου είναι ......... Αυτές οι τοποθεσίες που υπόσχονται να επιταχύνουν τον υπολογιστή σας μέσω του καθαρισμού μητρώου κτλ κτλ Να εργάζονται και πράγματι κάνει ό, τι ισχυρίζονται;. Όποιος έχεις καμία εμπειρία από αυτούς; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω όμως τίποτα δεν είχε κακές εμπειρίες των λεγόμενων μητρώου καθαρισμού. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να έχουν διαφορετική ιστορία. Αυτό είναι απλά επειδή αυτά τείνουν να είναι οι λήψεις setup για τα προφίλ, αν και πολλά από αυτά, που δεν σχετίζονται με το μητρώο σας ή τον υπολογιστή μου Vista κάνει απορροφούν πολύ περισσότερους πόρους από ό, τι έκανε ποτέ XP. Υπάρχει μια μόνιμη αστείο ότι αν έχετε Vista, η διπλή αυτή! Ποιες είναι οι προδιαγραφές του συστήματός σας παρακαλώ; Και είναι αυτό που διαπιστώνουμε 'επιβράδυνση' όταν εκτελείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι; Ή είναι μόνο γενικά;
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Windows Cleaners Να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική για κάθε πρόγραμμα δεν μας λήψεις τμήμα που αναφέρει ότι χρειάζονται πολλές εμφανίσεις "καθαριστεί". Θα καταλήξουμε σε μια μηχανή με ανάπηρος δεν αποτελεί εναλλακτική λύση εκτός από την επανεγκατάσταση. |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι Από ανάγνωση yr απάντηση παρακολούθησα μια σύνδεση στο "Παράθυρο καθαρισμού και κατέληξε τηλεφόρτωση" Auslogics Defrag " Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα που defragged μου "Γ" μονάδα_δίσκου - πολύ πιο γρήγορα από τα Vista ενσωματωμένο στο βοηθητικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης που είναι sooo sloow Ευχαριστώ παιδιά! |
|
| |||
| |||
| Έχετε ποτέ προσπαθήσει των Vista διαχειριστή. Προσπάθησα μιας δίκης και δεν είναι πολύ κακό. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Regards Jase |