manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ubrzavanjem Vista

Reply

Thread Tools
Old 4. listopad 2007, 06:56
Novi član grupe

Default Ubrzavanjem Vista

Večernja Sve!
Imate pitanje za sve vas kompjuter buffs tamo u kibernetski - Možda neki od vas može savjetovati me ....... Budući da sam iz Nadograđeni XP na Vidik (HPE) osjećam da računalo ima znatno usporiti i moje pitanje je ......... Te web stranice koje obećavaju se ubrzati vaše računalo putem registra za čišćenje itd itd rade i raditi ono što im je zapravo tvrdnja?. Bilo tko je dobio bilo koji iskustvo njima?
Old 4. listopad 2007, 07:02
Donatorska Grupa

Ja sam imao loših iskustava, ali ništa tzv Registry čistač. Drugi ljudi mogu imati različite priče.

To je jednostavno zato što ovi imaju tendenciju da se downloads setup za generički profila, ali dosta njih nije relevantna za Vašu registra ili moj pc

Vista ne zauzimaju puno više resursa nego XP ikada učinio. Tu je vic stoji da, ako ste dobili Vidik, double it!

Koje su vaše naočale sustav molim te? A ovo su vam primjećujući "usporavanje" kada prikazuju određeni program ili igra? Ili je to samo u cjelini?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 4. listopad 2007, 09:33
Moderator / ica grupe

Quote:
Registarska je overrated kao uštinuti brzine, općenito, ali čini se velika i mogu sadržavati mnoge nevalidne reference. Registar nije ni prostor za prosječnog korisnika računala da se svira oko in Dobra vijest je CCleaner ima sigurno registra čistiji izgrađen, pa zašto ne počistiti stari, nevažeći unose?
Kliknite na gumb registrara.
Kliknite Scan for pitanja.
Kliknite popraviti odabrana pitanja.

Taj je, vaš dogodilo, siguran, brz registry čist.
Ja sam upravo dodali novu Registry čistiju našem downloads sekcije. Sve što Vam je potrebno za održavanje ove vrste mogu se naći tamo.
Windows Čistači

Biti vrlo oprezan u bilo koji program nije u našoj Download sekciji izvješća da više instance koje moraju "očistiti".
Te htijenje kraj gore sa paralizovan stroj bez alternativa drugim zatim ponovo instalirati.

Old 7. listopad 2007, 14:22
Novi član grupe

Bok ponovo
Od čitanja god sam odgovor slijedi link u 'Window Čistači "i završio s preuzimanjem' Auslogics prevariti '
Moram reći da sam vrlo impresioniran brzinom to defragged moj 'C' drive - brže nego Vidik izgrađen-in utility koji se prevariti sooo sloow
Hvala ljudi!
Old 8. listopad 2007, 11:27
Zabranjen Group

Si ikada imao i pokušajte Vista manager. Pokušao sam proces i njegovi 'ne previše loš.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Regards Jase
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd. im407 Općenito Software Chat 16 13. srpnja 2009 13:59
Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. Black Magic Linux OS i alternativna 1 27. ožujak 2009 15:14
Ubrzavanjem računalu alex Općenito Software Chat 18 23. travanj 2008 08:01
Ubrzavanjem moj 98 PyroTails General Hardware Chat 5 24. studeni 2007 14:56
Ubrzavanjem booting? Computer Izvanred General Hardware Chat 2 2 listopad 2006 08:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.