![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Večernja Sve! Imate pitanje za sve vas kompjuter buffs tamo u kibernetski - Možda neki od vas može savjetovati me ....... Budući da sam iz Nadograđeni XP na Vidik (HPE) osjećam da računalo ima znatno usporiti i moje pitanje je ......... Te web stranice koje obećavaju se ubrzati vaše računalo putem registra za čišćenje itd itd rade i raditi ono što im je zapravo tvrdnja?. Bilo tko je dobio bilo koji iskustvo njima? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam imao loših iskustava, ali ništa tzv Registry čistač. Drugi ljudi mogu imati različite priče. To je jednostavno zato što ovi imaju tendenciju da se downloads setup za generički profila, ali dosta njih nije relevantna za Vašu registra ili moj pc Vista ne zauzimaju puno više resursa nego XP ikada učinio. Tu je vic stoji da, ako ste dobili Vidik, double it! Koje su vaše naočale sustav molim te? A ovo su vam primjećujući "usporavanje" kada prikazuju određeni program ili igra? Ili je to samo u cjelini?
|
| |||
| |||
| Quote:
Windows Čistači Biti vrlo oprezan u bilo koji program nije u našoj Download sekciji izvješća da više instance koje moraju "očistiti". Te htijenje kraj gore sa paralizovan stroj bez alternativa drugim zatim ponovo instalirati. |
|
| |||
| |||
| Bok ponovo Od čitanja god sam odgovor slijedi link u 'Window Čistači "i završio s preuzimanjem' Auslogics prevariti ' Moram reći da sam vrlo impresioniran brzinom to defragged moj 'C' drive - brže nego Vidik izgrađen-in utility koji se prevariti sooo sloow Hvala ljudi! |
|
| |||
| |||
| Si ikada imao i pokušajte Vista manager. Pokušao sam proces i njegovi 'ne previše loš. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Regards Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd. | im407 | Općenito Software Chat | 16 | 13. srpnja 2009 13:59 |
| Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 27. ožujak 2009 15:14 |
| Ubrzavanjem računalu | alex | Općenito Software Chat | 18 | 23. travanj 2008 08:01 |
| Ubrzavanjem moj 98 | PyroTails | General Hardware Chat | 5 | 24. studeni 2007 14:56 |
| Ubrzavanjem booting? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 2 | 2 listopad 2006 08:08 |
| Thread Tools | |
| |