kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Felgyorsításáról Vista

Reply

Téma eszközök
Old Október 4 2007, 06:56
Új tag Csoport

Default Felgyorsításáról Vista

Minden este!
Lenne egy kérdésem, amit a számítógép buffs kint az interneten - Talán egy tanácsot tudsz nekem ....... Mivel én frissítette XP Vista (HPE) úgy érzem, hogy a számítógép lelassult, és a kérdés ......... Azok a helyek, hogy ígérete, hogy gyorsítsák fel a számítógép által a rendszerleíró takarítás, stb, stb Nem dolgoznak, és valójában mit állítás?. Bárki, bármilyen tapasztalata van velük?
Old Október 4 2007, 07:02
Donor Group

Már semmi, csak a rossz tapasztalatok az úgynevezett registry tisztítószert. Más ember talán egy másik történet.

Ez egész egyszerűen azért, mert ezek a letöltések általában a generikus telepítési profilt, de sok közülük, nem az a fontos, hogy a rendszerleíró adatbázis vagy a pc

Vista nem veszi fel a sokkal több, mint a valaha volt XP. Van egy állandó vicc, hogy ha van Vista, kettős meg!

Mi a rendszer specs kérem? És te észre ennek a "lassulás", ha fut egy adott alkalmazás vagy játék? Vagy csak az általános?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 4 2007, 09:33
Moderátor Csoport

Idézet:
A jegyzék Overrated a sebesség zavar, általában, de nem kap a nagy és sok érvénytelen hivatkozások. A jegyzék nem egy terület még az átlagos számítógép-felhasználók számára, hogy mintegy játszott be A jó hír az, CCleaner egy biztonságos registry tisztább épült, így miért nem tiszta a régi, érvénytelen bejegyzéseket?
Kattintson a Registry gombra.
Kattintson a Scan for kérdéseket.
Kattintson a kiválasztott fix kérdésekben.

Amit akkor, a munka, a biztonságos, gyors rendszerleíró tiszta.
Én most lett egy új Rendszerleíróadatbázis tisztább a mi letöltések részt. Minden, amire szükség van az ilyen típusú karbantartási található ott.
Windows Cleaners

Legyen nagyon óvatos a program nem a mi Letöltések rész jelentés több példányban is, hogy szükség "tisztítani".
Majd a végén a nyomorék gép nincs más alternatíva, majd újratelepítése.

Old Október 7. 2007, 14:22
Új tag Csoport

Üdv ismét
Mivel az olvasás yr válasz Követtem egy linket a "ablaktisztító és végül letöltése" Auslogics Defrag "
Azt kell mondanom, én nagyon lenyűgözött ez a sebesség defragged én "C" meghajtó - sokkal gyorsabb, mint a Vista beépített töredezettségmentesítse segédprogram, amely sooo sloow
Köszönöm srácok!
Old Október 8. 2007, 11:27
Tiltott Group

Ön volt már egy próbát a Vista vezetője. Próbáltam egy próba, és ez nem is rossz.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Regards Jase
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb im407 General Chat szoftver 16 13. július 2009 13:59
Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. Black Magic Linux és OS Alternatív 1 27. március 2009 15:14
Felgyorsítása a PC alex General Chat szoftver 18 23. április 2008 08:01
Felgyorsításáról én 98 PyroTails Általános fémáru Chat 5 24. november 2007 14:56
Felgyorsításáról indítást? Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 2 2. október 2006 08:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.