![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Minden este! Lenne egy kérdésem, amit a számítógép buffs kint az interneten - Talán egy tanácsot tudsz nekem ....... Mivel én frissítette XP Vista (HPE) úgy érzem, hogy a számítógép lelassult, és a kérdés ......... Azok a helyek, hogy ígérete, hogy gyorsítsák fel a számítógép által a rendszerleíró takarítás, stb, stb Nem dolgoznak, és valójában mit állítás?. Bárki, bármilyen tapasztalata van velük? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már semmi, csak a rossz tapasztalatok az úgynevezett registry tisztítószert. Más ember talán egy másik történet. Ez egész egyszerűen azért, mert ezek a letöltések általában a generikus telepítési profilt, de sok közülük, nem az a fontos, hogy a rendszerleíró adatbázis vagy a pc Vista nem veszi fel a sokkal több, mint a valaha volt XP. Van egy állandó vicc, hogy ha van Vista, kettős meg! Mi a rendszer specs kérem? És te észre ennek a "lassulás", ha fut egy adott alkalmazás vagy játék? Vagy csak az általános?
|
| |||
| |||
| Idézet:
Windows Cleaners Legyen nagyon óvatos a program nem a mi Letöltések rész jelentés több példányban is, hogy szükség "tisztítani". Majd a végén a nyomorék gép nincs más alternatíva, majd újratelepítése. |
|
| |||
| |||
| Üdv ismét Mivel az olvasás yr válasz Követtem egy linket a "ablaktisztító és végül letöltése" Auslogics Defrag " Azt kell mondanom, én nagyon lenyűgözött ez a sebesség defragged én "C" meghajtó - sokkal gyorsabb, mint a Vista beépített töredezettségmentesítse segédprogram, amely sooo sloow Köszönöm srácok! |
|
| |||
| |||
| Ön volt már egy próbát a Vista vezetője. Próbáltam egy próba, és ez nem is rossz. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Regards Jase |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb | im407 | General Chat szoftver | 16 | 13. július 2009 13:59 |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| Felgyorsítása a PC | alex | General Chat szoftver | 18 | 23. április 2008 08:01 |
| Felgyorsításáról én 98 | PyroTails | Általános fémáru Chat | 5 | 24. november 2007 14:56 |
| Felgyorsításáról indítást? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 2 | 2. október 2006 08:08 |
| Téma eszközök | |
| |