mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Paspartinti Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 4, 2007, 06:56
Naujas Narys

Vakare Visi!
Turite visiems Jūsų kompiuterio mėgėjai klausimą ten kibernetinėje erdvėje - vienas iš jūsų gal gali patarti man ....... Kadangi aš modernizuotos nuo XP Vista "(HPE) Manau, kad kompiuteryje yra stipriai sulėtėjo ir mano klausimas yra ......... Tų svetainių, kurios žada paspartinti savo kompiuterį, kaip registro valymas ir tt ir tt Ar jie dirba, ir iš tikrųjų tai, ką jie teigia?. Anyone got bet jų patirtimi?
Old Spalis 4, 2007, 07:02
Donorų grupės

Aš nieko bloga, bet patirtis vadinamųjų registro tvarkytojus. Kiti žmonės gali turėti skirtingą tekstą.

Tai tik todėl, kad šių parsisiųsti linkę būti sąranka generic profiliai, nors jų daug, o ne registre, susijusius su jūsų arba mano pc

Vista veikia imtis daug daugiau išteklių, nei XP kada nors padarė. Yra nuolatinis anekdotą, kad jei turite Vista, dvigubai!

Koks yra jūsų sistemos specifikacija prašome? O jūs pastebėjote, kad šis "sulėtėjimo", kai veikia tam tikrą programą ar žaidimą? Ar tai tik apskritai?

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 4, 2007, 09:33
Moderatorius Grupė

Citata:
Registro Overrated kaip greičio įgnybti, apskritai, tačiau jis gauna dideles ir gali būti daug neteisingas nuorodas. Registro nėra net vidurkis kompiuterio vartotojo zona būti playing around in gera naujiena CCleaner yra saugus Registry Cleaner pastatytas, tai kodėl gi ne išvalyti senas, negaliojančių įrašų?
Spauskite mygtuką registro.
Spauskite ieškoti problemų.
Spauskite nustatyti atrinkti klausimai.

Viskas, jūsų padaryta, saugiai, greitai registro valymas.
Aš ką tik pridėjo naują Registry Cleaner mūsų skyrelyje "Atsisiųsti". Viskas ko jums reikia tokio tipo priežiūra galima rasti čia.
Windows Valytojai

Būkite labai atsargūs su bet kuria programa nėra mūsų skyrelyje "Atsisiųsti", kad ataskaitos kelis egzempliorius, kad reikia "išvalyti".
Jums bus baigti su chromo mašina su jokios kitos alternatyvos kitos tada įdiegti.

Old Spalis 7, 2007, 14:22
Naujas Narys

Hi again
Kadangi svarstymo yr atsakymą aš vėliau į "nuorodą langų valikliai" ir galų gale atsisiųsti "Auslogics Defrag"
Turiu pasakyti, kad aš esu labai sužavėtas greičio jis defragged mano "C" diske - daug greičiau nei Vista, built-in Defrag įrankis, kuris yra sooo sloow
Thanks folks!
Old Spalis 8, 2007, 11:27
Banned Group

Jūs kada nors pabandyti Vista vadovas. Bandžiau teisti ir it's not too bad.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Dėl Jase
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.