![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Vakare Visi! Turite visiems Jūsų kompiuterio mėgėjai klausimą ten kibernetinėje erdvėje - vienas iš jūsų gal gali patarti man ....... Kadangi aš modernizuotos nuo XP Vista "(HPE) Manau, kad kompiuteryje yra stipriai sulėtėjo ir mano klausimas yra ......... Tų svetainių, kurios žada paspartinti savo kompiuterį, kaip registro valymas ir tt ir tt Ar jie dirba, ir iš tikrųjų tai, ką jie teigia?. Anyone got bet jų patirtimi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nieko bloga, bet patirtis vadinamųjų registro tvarkytojus. Kiti žmonės gali turėti skirtingą tekstą. Tai tik todėl, kad šių parsisiųsti linkę būti sąranka generic profiliai, nors jų daug, o ne registre, susijusius su jūsų arba mano pc Vista veikia imtis daug daugiau išteklių, nei XP kada nors padarė. Yra nuolatinis anekdotą, kad jei turite Vista, dvigubai! Koks yra jūsų sistemos specifikacija prašome? O jūs pastebėjote, kad šis "sulėtėjimo", kai veikia tam tikrą programą ar žaidimą? Ar tai tik apskritai?
|
| |||
| |||
| Citata:
Windows Valytojai Būkite labai atsargūs su bet kuria programa nėra mūsų skyrelyje "Atsisiųsti", kad ataskaitos kelis egzempliorius, kad reikia "išvalyti". Jums bus baigti su chromo mašina su jokios kitos alternatyvos kitos tada įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Hi again Kadangi svarstymo yr atsakymą aš vėliau į "nuorodą langų valikliai" ir galų gale atsisiųsti "Auslogics Defrag" Turiu pasakyti, kad aš esu labai sužavėtas greičio jis defragged mano "C" diske - daug greičiau nei Vista, built-in Defrag įrankis, kuris yra sooo sloow Thanks folks! |
|
| |||
| |||
| Jūs kada nors pabandyti Vista vadovas. Bandžiau teisti ir it's not too bad. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Dėl Jase |