mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Paātrināt Vista

Reply

Thread Tools
Old 4 oktobris 2007, 06:56
New Member Group

Default Paātrināt Vista

Vakara Visi!
Got jautājums visiem jūsu datorā buffs kas tur kibertelpā - Varbūt viens no jums var konsultēt mani ....... Tā kā man ir paaugstināts no XP uz Vista (HPE) Es uzskatu, ka dators ir jūtami palēninājusies, un mans jautājums ir, ......... Šos portālus, kas sola paātrināt datoru, izmantojot reģistra tīrīšana utt utt Vai viņi strādā, un faktiski darīt to, ko viņi saka?. Ikviens ieguva pieredzi, viņiem?
Old 4 oktobris 2007, 07:02
Donors Group

Default Paātrināt Vista

Man nebija nekas, bet slikta pieredze, tā saucamo reģistru tīrīšanas līdzekļus. Citiem cilvēkiem, iespējams, ir cits stāsts.

Tas ir vienkārši, jo šīs lejupielādes mēdz būt setup vispārējo aprakstu, lai gan daudzi no viņiem, kas nav reģistra, kas attiecas uz Jūsu vai manu pc

Vista tas aizņem daudz vairāk resursu, nekā XP, kādreiz darīja. Tur ir pastāvīgā joks, ka, ja tev ir Vista, dubultā to!

Kādas ir jūsu sistēma specs lūdzu? Un tu esi pamanījis šo "lejupslīde", braucot īpašu programmu vai spēli? Vai tas ir tikai kopumā?

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 4 oktobris 2007, 09:33
Moderator Group

Default Paātrināt Vista

Quote:
Reģistrs ir pārvērtēta, jo ātrums kniebiens kopumā, bet tā iegūt lielas un var būt daudz nederīgu atsauces. Reģistrā nav joma, pat vidusmēra datora lietotājam, kas spēlē aptuveni collu Labās ziņas ir CCleaner ir droši reģistra tīrītājs celta, tad kāpēc nav tīras no vecā, ir spēkā neesošs ierakstus?
Noklikšķiniet Registry pogu.
Click skenēšanu jautājumiem.
Noklikšķiniet uz Labot izvēlētajiem jautājumiem.

Tas ir tas, jūsu darīts, drošu, ātru reģistra tīrs.
Es tikko pievienojāt jaunu Registry tīrītājs mūsu downloads sadaļā. Viss, kas jums vajadzīgs, lai šāda veida uzturēšanai var atrast tur.
Logi Cleaners

Esi ļoti uzmanīgs ar jebkuru programmu, nav mūsu lejupielāžu sadaļu, kurā ziņo vairāki gadījumi, kurus nepieciešams "iztīrīt".
Jūs galu galā ar kropli mašīna ar alternatīvu citiem tad pārinstalēt.

Old 7 oktobris 2007, 14:22
New Member Group

Default Paātrināt Vista

Hi again
Tā lasījums gadā atbildi man seko saite "logu tīrītājiem" un beidzās lejupielādējot "Auslogics Defrag"
Man jāsaka, es esmu ļoti pārsteigts par ātrumu, tas defragged manu "C" drive - daudz ātrāk nekā Vista iebūvēto defrag lietderība, kas ir sooo sloow
Thanks folks!
Old Oktobris 8, 2007, 11:27
Banned Group

Default Paātrināt Vista

Jums jebkad ir bijusi mēģināt Vista manager. Es mēģināju tiesu, un tas nav pārāk slikti.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Regards Jase
Reply

Register

Bookmarks