![]() |
|
| |||
| |||
| Vakara Visi! Got jautājums visiem jūsu datorā buffs kas tur kibertelpā - Varbūt viens no jums var konsultēt mani ....... Tā kā man ir paaugstināts no XP uz Vista (HPE) Es uzskatu, ka dators ir jūtami palēninājusies, un mans jautājums ir, ......... Šos portālus, kas sola paātrināt datoru, izmantojot reģistra tīrīšana utt utt Vai viņi strādā, un faktiski darīt to, ko viņi saka?. Ikviens ieguva pieredzi, viņiem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nebija nekas, bet slikta pieredze, tā saucamo reģistru tīrīšanas līdzekļus. Citiem cilvēkiem, iespējams, ir cits stāsts. Tas ir vienkārši, jo šīs lejupielādes mēdz būt setup vispārējo aprakstu, lai gan daudzi no viņiem, kas nav reģistra, kas attiecas uz Jūsu vai manu pc Vista tas aizņem daudz vairāk resursu, nekā XP, kādreiz darīja. Tur ir pastāvīgā joks, ka, ja tev ir Vista, dubultā to! Kādas ir jūsu sistēma specs lūdzu? Un tu esi pamanījis šo "lejupslīde", braucot īpašu programmu vai spēli? Vai tas ir tikai kopumā?
|
| |||
| |||
| Quote:
Logi Cleaners Esi ļoti uzmanīgs ar jebkuru programmu, nav mūsu lejupielāžu sadaļu, kurā ziņo vairāki gadījumi, kurus nepieciešams "iztīrīt". Jūs galu galā ar kropli mašīna ar alternatīvu citiem tad pārinstalēt. |
|
| |||
| |||
| Hi again Tā lasījums gadā atbildi man seko saite "logu tīrītājiem" un beidzās lejupielādējot "Auslogics Defrag" Man jāsaka, es esmu ļoti pārsteigts par ātrumu, tas defragged manu "C" drive - daudz ātrāk nekā Vista iebūvēto defrag lietderība, kas ir sooo sloow Thanks folks! |
|
| |||
| |||
| Jums jebkad ir bijusi mēģināt Vista manager. Es mēģināju tiesu, un tas nav pārāk slikti. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Regards Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |