rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Przyspieszenie Vista

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 października 2007, 06:56
Nowe państwa grupy

Default Przyspieszenie Vista

Wieczór Wszystkich!
Masz pytanie do wszystkich komputerem buffs tam w cyberprzestrzeni - Może ktoś z was może mi doradzić ....... Ponieważ uaktualniony z XP do Vista (HPE) i uważam, że komputer ma znacznie osłabło i moje pytanie jest ......... Tych witryn, które obiecują przyspieszenia komputera w drodze czyszczenia rejestru itd. Czy oni pracy i faktycznie co roszczenie?. Każdy ma jakieś doświadczenia z nimi?
Old 4 października 2007, 07:02
Grupa dawcy

I've had tylko złe doświadczenia z tzw czyszczenia rejestru. Inni ludzie mogą mieć różne opowieści.

Jest to po prostu, ponieważ te pliki do pobrania są zazwyczaj konfiguracji ogólnych profili, choć wiele z nich, a nie dopasowane do rejestru lub moim komputerze

Vista nie zajmują dużo więcej zasobów niż XP kiedykolwiek zrobił. Nie stały żart, że jeśli mam Vista podwójnego to!

Jakie są wasze systemu specyfikacji proszę? A ty tego nie zauważane "spowolnienie" podczas uruchamiania danej aplikacji lub gry? Czy jest to po prostu w ogóle?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 4 października 2007, 09:33
Moderator grupy

Cytat:
Rejestr jest przereklamowany jak prędkość uszczypnąć, w ogóle, ale dostać duży i może zawierać wiele nieprawidłowych odniesienia. Rejestr nie jest obszar nawet średniej użytkownika komputera do zabawy cala Dobrą wiadomością jest CCleaner ma bezpieczne rejestru czystsze zbudowany, więc dlaczego nie pozbyć się starego, nieprawidłowe wpisy?
Kliknij przycisk rejestru.
Kliknij Skanuj w poszukiwaniu problemów.
Kliknij wybrane zagadnienia naprawić.

Thats it, twoja robota, bezpieczny, szybki rejestru czyste.
Mam tylko dodane nowe rejestru czystsze pobrania na naszej sekcji. Wszystko czego potrzeba do obsługi tego typu można znaleźć tam.
Windows Cleaners

Bądź bardzo ostrożny z dowolnego programu nie w naszej sekcji Pobieranie raportów wielu przypadkach, które wymagają "oczyszczone".
Będziesz skończyć z crippled maszyny bez innych alternatywnych następnie ponowne zainstalowanie.

Old 7 października 2007, 14:22
Nowe państwa grupy

Hi again
Ponieważ czytanie yr reakcji I następnie w link "Window Cleaners" i kończący się pobieranie "Auslogics Defrag"
Muszę powiedzieć, jestem pod wrażeniem szybkości defragged to moje "C" drive - znacznie szybciej niż Vista wbudowany defrag narzędzie, które jest sooo sloow
Dzięki ludzie!
Old 8 października 2007, 11:27
Banned Grupa

Ty kiedykolwiek spróbować z Vista Manager. Próbowałem próbny i to nie jest zbyt zły.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Regards Jase
Reply

Register

Zakładki