![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wieczór Wszystkich! Masz pytanie do wszystkich komputerem buffs tam w cyberprzestrzeni - Może ktoś z was może mi doradzić ....... Ponieważ uaktualniony z XP do Vista (HPE) i uważam, że komputer ma znacznie osłabło i moje pytanie jest ......... Tych witryn, które obiecują przyspieszenia komputera w drodze czyszczenia rejestru itd. Czy oni pracy i faktycznie co roszczenie?. Każdy ma jakieś doświadczenia z nimi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've had tylko złe doświadczenia z tzw czyszczenia rejestru. Inni ludzie mogą mieć różne opowieści. Jest to po prostu, ponieważ te pliki do pobrania są zazwyczaj konfiguracji ogólnych profili, choć wiele z nich, a nie dopasowane do rejestru lub moim komputerze Vista nie zajmują dużo więcej zasobów niż XP kiedykolwiek zrobił. Nie stały żart, że jeśli mam Vista podwójnego to! Jakie są wasze systemu specyfikacji proszę? A ty tego nie zauważane "spowolnienie" podczas uruchamiania danej aplikacji lub gry? Czy jest to po prostu w ogóle?
|
| |||
| |||
| Cytat:
Windows Cleaners Bądź bardzo ostrożny z dowolnego programu nie w naszej sekcji Pobieranie raportów wielu przypadkach, które wymagają "oczyszczone". Będziesz skończyć z crippled maszyny bez innych alternatywnych następnie ponowne zainstalowanie. |
|
| |||
| |||
| Hi again Ponieważ czytanie yr reakcji I następnie w link "Window Cleaners" i kończący się pobieranie "Auslogics Defrag" Muszę powiedzieć, jestem pod wrażeniem szybkości defragged to moje "C" drive - znacznie szybciej niż Vista wbudowany defrag narzędzie, które jest sooo sloow Dzięki ludzie! |
|
| |||
| |||
| Ty kiedykolwiek spróbować z Vista Manager. Próbowałem próbny i to nie jest zbyt zły. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Regards Jase |
![]() |
|
| Zakładki |