menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Urýchlenie Vista

Reply

Thread Tools
Old 4. októbra 2007, 06:56
Nový člen skupiny

Default Urýchlenie Vista

Všetky večer!
Máte otázku na vás všetky počítače nadšenci tam v kybernetickom - Možno niekto z vás môže poradiť mi ....... Vzhľadom k tomu, že som upgradovat z XP na Vista (HPE) Mám pocit, že počítač je výrazne spomalil a moje otázka je ......... Tieto stránky, ktoré sľubujú urýchlenie vášho počítača prostredníctvom registra upratovanie atď atď Majú prácu a vlastne to, čo tvrdí?. Každý, kto má skúsenosti s nimi?
Old 4. októbra 2007, 07:02
Darcu Skupina

Default Urýchlenie Vista

Som nemal nič, ale zlé skúsenosti tak-zvané Registry čističe. Ostatní ľudia môžu mať iný príbeh.

To je jednoducho preto, že tieto BitTorrent býva nastavenia pre generické profily, aj keď mnohí z nich nie je Registry relevantné k vášmu počítaču alebo

Vista však zaberajú oveľa viac prostriedkov, než XP kedy urobil. Je tu stál vtip, že ak máte Vista, dvakrát to!

Aký je váš systém špecifikácie prosím? Ste pozoruji tento 'spomalenie' pri spustení konkrétnu aplikáciu alebo hru? Alebo je to len všeobecne?

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 4. októbra 2007, 09:33
Moderátor skupiny

Default Urýchlenie Vista

Citácia:
V registri je precenenej ako rýchlosť štípnout, vo všeobecnosti, ale dostanete veľký a môže obsahovať veľa neplatných odkazov. Registri nie je priestor pre to aj priemerný užívateľ počítača sa hrá okolo palca Dobrou správou je, CCleaner má bezpečný Registry čistejšie postavený v roku, tak prečo nie vybrakovat staré, neplatné záznamy?
Kliknite na tlačidlo registra.
Kliknite pre skenovanie otázky.
Kliknite na opravu vybraných otázok.

To je vaša práca, bezpečný, rýchly register čistý.
Práve som pridala nové Registry čistejšie na našu sekcii na stiahnutie. Všetko, čo potrebujete pre tento druh údržby možno nájsť tu.
Windows Čističe

Byť veľmi obozretný nejaký program nie je v našej sekcii na stiahnutie, že správy o niekoľkých prípadoch, ktoré je potrebné "vyčistiť".
Ty skončí s kvôli stroj žiadna alternatíva iných ako reinštaláciou.

Old 7. októbra 2007, 14:22
Nový člen skupiny

Default Urýchlenie Vista

Ahoj znova
Vzhľadom k tomu, že čítanie rok reakcii som za odkaz na 'Window Čističe' a skončil stiahnutím 'Auslogics Defrag'
Ja musím povedať, som veľmi ohromený s rýchlosťou to defragged môj 'C' disk - oveľa rýchlejšie ako Vista postavená-in Defrag utilita, ktorá je sooo sloow
Vďaka, priatelia!
Old 8. októbra 2007, 11:27
Banned Skupina

Default Urýchlenie Vista

Už ste niekedy mali pokúsiť o Vista manager. Snažil som sa na skúšku a je to taky nie je zlý.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Ide Jasem
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Urýchlenie PC - návrhmi, ako odstrániť programy, atď im407 Všeobecné Software Chat 16 13. júla 2009 13:59
Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. Black Magic Linux & Alternatívne OS 1 27. marca 2009 15:14
Urýchlenie PC alex Všeobecné Software Chat 18 23. apríla 2008 08:01
Urýchlenie mojich 98 PyroTails Všeobecné Hardware Chat 5 24. novembra 2007 14:56
Urýchlenie zavádzania systému? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 2 2. októbra 2006 08:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.