![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Všetky večer! Máte otázku na vás všetky počítače nadšenci tam v kybernetickom - Možno niekto z vás môže poradiť mi ....... Vzhľadom k tomu, že som upgradovat z XP na Vista (HPE) Mám pocit, že počítač je výrazne spomalil a moje otázka je ......... Tieto stránky, ktoré sľubujú urýchlenie vášho počítača prostredníctvom registra upratovanie atď atď Majú prácu a vlastne to, čo tvrdí?. Každý, kto má skúsenosti s nimi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som nemal nič, ale zlé skúsenosti tak-zvané Registry čističe. Ostatní ľudia môžu mať iný príbeh. To je jednoducho preto, že tieto BitTorrent býva nastavenia pre generické profily, aj keď mnohí z nich nie je Registry relevantné k vášmu počítaču alebo Vista však zaberajú oveľa viac prostriedkov, než XP kedy urobil. Je tu stál vtip, že ak máte Vista, dvakrát to! Aký je váš systém špecifikácie prosím? Ste pozoruji tento 'spomalenie' pri spustení konkrétnu aplikáciu alebo hru? Alebo je to len všeobecne?
|
| |||
| |||
| Citácia:
Windows Čističe Byť veľmi obozretný nejaký program nie je v našej sekcii na stiahnutie, že správy o niekoľkých prípadoch, ktoré je potrebné "vyčistiť". Ty skončí s kvôli stroj žiadna alternatíva iných ako reinštaláciou. |
|
| |||
| |||
| Ahoj znova Vzhľadom k tomu, že čítanie rok reakcii som za odkaz na 'Window Čističe' a skončil stiahnutím 'Auslogics Defrag' Ja musím povedať, som veľmi ohromený s rýchlosťou to defragged môj 'C' disk - oveľa rýchlejšie ako Vista postavená-in Defrag utilita, ktorá je sooo sloow Vďaka, priatelia! |
|
| |||
| |||
| Už ste niekedy mali pokúsiť o Vista manager. Snažil som sa na skúšku a je to taky nie je zlý. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Ide Jasem |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Urýchlenie PC - návrhmi, ako odstrániť programy, atď | im407 | Všeobecné Software Chat | 16 | 13. júla 2009 13:59 |
| Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. marca 2009 15:14 |
| Urýchlenie PC | alex | Všeobecné Software Chat | 18 | 23. apríla 2008 08:01 |
| Urýchlenie mojich 98 | PyroTails | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 24. novembra 2007 14:56 |
| Urýchlenie zavádzania systému? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 2. októbra 2006 08:08 |
| Thread Tools | |
| |