мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Убрзавање Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. октобар 2007, 06:56
Нови члан групе

Default Убрзавање Виста

Вечерње Све!
Имате питање за све вас компјутер буффс тамо у кибернетски - Можда неки од вас може саветовати ме ....... Будући да сам из ажурирани КСП на Видик (ХПЕ) осећам да рачунар има знатно успорити и моје питање је ......... Те уеб странице које обећавају се убрзати ваше рачунар путем регистра за чишћење итд итд раде и да раде оно што им је заправо тврдња?. Било ко је добио било који искуство њима?
Old 4. октобар 2007, 07:02
Донаторска Група

Default Убрзавање Виста

Ја сам имао лоших искустава, али ништа тзв регистар чистач. Други људи могу имати различите приче.

То је једноставно зато што ови имају тенденцију да се доунлоадс сетуп за генеричке профила, али доста њих није релевантна за Вашу регистра или мој пц

Виста не заузимају пуно више ресурса него КСП икада учинио. Ту је виц стоји да, ако сте добили Видик, доубле ит!

Које су ваше наочаре систем молим те? А ово су вам примјећујући "успоравање" када приказују одређени програм или игра? Или је то само у целини?

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 4. октобар 2007, 09:33
Модератор / ица групе

Default Убрзавање Виста

Куоте:
Регистратора је оверратед као уштинути брзине, генерално, али чини се велика и могу да садрже многе неважеће референце. Регистар није ни простор за просечног корисника рачунара да се свира око ин Добра вест је ЦЦлеанер има сигурно регистра чистији изграђен, па зашто не почистити стари, неважећи уносе?
Кликните на дугме регистрара.
Кликните Сцан фор питања.
Кликните поправити одабрана питања.

Тај је, ваш догодило, сигуран, брз регистры чист.
Ја сам управо додали нову Регистры чисти нашем доунлоадс секције. Све што вам је потребно за одржавање ове врсте могу се наћи тамо.
Уиндоус Чистачи

Да буде врло опрезан у било који програм није у нашој Доунлоад секцији извјештаја да више инстанце које морају "очистити".
Те воља крај сеттле с парализован машина без алтернатива другим затим поново инсталирате.

Old 7. октобар 2007, 14:22
Нови члан групе

Default Убрзавање Виста

Бок поново
Од читања год сам одговор следи линк у 'Уиндоу Чистачи "и завршио са преузимањем' Ауслогицс преварити '
Морам рећи да сам врло импресиониран брзином то дефраггед мој 'Ц' дриве - брже него Видик изграђен-ин Утилиты који се преварити сооо слооу
Хвала људи!
Old 8. октобар 2007, 11:27
Аустин Гроуп

Default Убрзавање Виста

Си икада имао и покушајте Виста манагер. Покушао сам процес и његови 'не превише лош.

хттп://ууу.ыамицсофт.цом/вистаманагер/индекс.хтмл

Регардс Јасе
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц