![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Вечерње Све!
Имате питање за све вас компјутер буффс тамо у кибернетски - Можда неки од вас може саветовати ме ....... Будући да сам из ажурирани КСП на Видик (ХПЕ) осећам да рачунар има знатно успорити и моје питање је ......... Те уеб странице које обећавају се убрзати ваше рачунар путем регистра за чишћење итд итд раде и да раде оно што им је заправо тврдња?. Било ко је добио било који искуство њима? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ја сам имао лоших искустава, али ништа тзв регистар чистач. Други људи могу имати различите приче.
То је једноставно зато што ови имају тенденцију да се доунлоадс сетуп за генеричке профила, али доста њих није релевантна за Вашу регистра или мој пц Виста не заузимају пуно више ресурса него КСП икада учинио. Ту је виц стоји да, ако сте добили Видик, доубле ит! Које су ваше наочаре систем молим те? А ово су вам примјећујући "успоравање" када приказују одређени програм или игра? Или је то само у целини?
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Уиндоус Чистачи Да буде врло опрезан у било који програм није у нашој Доунлоад секцији извјештаја да више инстанце које морају "очистити". Те воља крај сеттле с парализован машина без алтернатива другим затим поново инсталирате. |
|
|
|||
|
|||
|
Бок поново
Од читања год сам одговор следи линк у 'Уиндоу Чистачи "и завршио са преузимањем' Ауслогицс преварити ' Морам рећи да сам врло импресиониран брзином то дефраггед мој 'Ц' дриве - брже него Видик изграђен-ин Утилиты који се преварити сооо слооу Хвала људи! |
|
|
|||
|
|||
|
Си икада имао и покушајте Виста манагер. Покушао сам процес и његови 'не превише лош.
хттп://ууу.ыамицсофт.цом/вистаманагер/индекс.хтмл Регардс Јасе |