az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista'yı hızlandırmak

Reply

Konu Araçları
Old 4 Ekim 2007, 06:56
Yeni Üye Grubu

Akşam Bütün!
Orada sanal tüm Bilgisayar meraklıları için bir sorum var - Belki biri ....... Bana tavsiyelerde bulunabilir Beri XP Vista (HPE) i yükselttiyseniz, bilgisayarın aşağı önemli ve yavaşlattı ise benim soru ......... olduğunu düşünüyorsanız Bu siteler bu sözü temizleme etc kayıt yoluyla bilgisayarınızı hızlandırmak için onlar ve iş aslında ne iddia misiniz?. Herkes onları bir deneyim var mı?
Old 4 Ekim 2007, 07:02
Bağış Grubu

Hiçbir şey ama sözde kayıt temizleyiciler kötü deneyimler yaşadım. Diğer insanların farklı bir hikaye olabilir.

Bu çünkü bu indirme genel tercihler için kurulumu olabilir altında bunların çok değil, kayıt defteri alakalı olsa sizin veya benim bilgisayar

Daha XP hiç mi Vista daha çok kaynak çok yer kaplıyor. Bir ayakta şaka da varsa, bu iki Vista var!

Ne sistem özellikleri lütfen? Ve bu 'yavaşlama' ne zaman bir uygulama veya oyunu çalıştıran fark nedir? Veya genel olarak bu?

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 4 Ekim 2007, 09:33
Moderatör Grubu

Alıntı:
Kayıt defteri Hızlı çimdik olarak, genel olarak overrated, ama büyük almak ve birçok geçersiz referanslar içerebilir. İyi haber in oynamak için kayıt defteri bile ortalama bilgisayar kullanıcısı için bir alan değildir CCleaner güvenli bir kayıt yok ise, neden eski, geçersiz girişleri temizlemek değil temiz mi?
Kayıt düğmesine tıklayın.
Tıklayın sorunlar için tarayın.
Tıkla düzeltme seçilmiş konular.

Bu da, sizin yapılması, güvenli, hızlı kayıt temizleyin.
Sadece yeni bir Kayıt Defteri bizim indirme bölümüne temiz ekledim. Her şey bu tür bakım için gereken orada bulunabilir.
Windows Temizleyiciler

Çok herhangi bir program bizim indirme bölümünde birden çok örneğini gereken "temizlenmelidir raporları" wiry gösteriniz.
Bir kötürüm makinesi ile alternatif ardından yeniden yükleme diğer ile sona erecek.

Old 7 Ekim 2007, 14:22
Yeni Üye Grubu

Merhaba tekrar
Okuma yıl tepki beri 'bir bağlantıyı takip Pencere Temizleyiciler' ve 'Auslogics defrag,' indirme sona erdi
Ben çok - çok daha hızlı Vista daha benim 'C' drive defragged inşa hızı olan sooo sloow olduğunu faydalı birleştirme ile etkilendim yaşıyorum söylemek gerekir
Teşekkürler millet!
Old 8 Ekim 2007, 11:27
Yasak Grubu

Hiç bir Vista yöneticisinin deneyin vardı. Bir deneme çalıştım ve çok kötü değil.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Regards Jase
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından