![]() |
|
| |||
| |||
| Akşam Bütün! Orada sanal tüm Bilgisayar meraklıları için bir sorum var - Belki biri ....... Bana tavsiyelerde bulunabilir Beri XP Vista (HPE) i yükselttiyseniz, bilgisayarın aşağı önemli ve yavaşlattı ise benim soru ......... olduğunu düşünüyorsanız Bu siteler bu sözü temizleme etc kayıt yoluyla bilgisayarınızı hızlandırmak için onlar ve iş aslında ne iddia misiniz?. Herkes onları bir deneyim var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hiçbir şey ama sözde kayıt temizleyiciler kötü deneyimler yaşadım. Diğer insanların farklı bir hikaye olabilir. Bu çünkü bu indirme genel tercihler için kurulumu olabilir altında bunların çok değil, kayıt defteri alakalı olsa sizin veya benim bilgisayar Daha XP hiç mi Vista daha çok kaynak çok yer kaplıyor. Bir ayakta şaka da varsa, bu iki Vista var! Ne sistem özellikleri lütfen? Ve bu 'yavaşlama' ne zaman bir uygulama veya oyunu çalıştıran fark nedir? Veya genel olarak bu?
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Windows Temizleyiciler Çok herhangi bir program bizim indirme bölümünde birden çok örneğini gereken "temizlenmelidir raporları" wiry gösteriniz. Bir kötürüm makinesi ile alternatif ardından yeniden yükleme diğer ile sona erecek. |
|
| |||
| |||
| Merhaba tekrar Okuma yıl tepki beri 'bir bağlantıyı takip Pencere Temizleyiciler' ve 'Auslogics defrag,' indirme sona erdi Ben çok - çok daha hızlı Vista daha benim 'C' drive defragged inşa hızı olan sooo sloow olduğunu faydalı birleştirme ile etkilendim yaşıyorum söylemek gerekir Teşekkürler millet! |
|
| |||
| |||
| Hiç bir Vista yöneticisinin deneyin vardı. Bir deneme çalıştım ve çok kötü değil. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Regards Jase |