![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Увечері всі! Got питання для всіх вас Баффі комп'ютер там, в кіберпросторі - Може бути одним з вас може допомогти мені порадою ....... Оскільки я підвищено з XP на Vista (ВПО) Я вважаю, що комп'ютер значно сповільнилася, і моє запитання ......... Ці сайти, які обіцяють прискорити комп'ютер шляхом очищення реєстру і т.д. і т.д. вони працюють і насправді робити те, що вони стверджують?. Кого-небудь є досвід будь-якого з них? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я нічого, крім поганий досвід так званих очищувачів реєстру. Інші люди можуть мати іншу історію. Це просто тому, що ці завантаження, як правило, установки для загальних описів, хоча багато з них, не відповідного реєстру на ваш чи мій комп'ютер Vista можна зайняти набагато більше ресурсів, ніж XP коли-небудь робив. Там's Постійної жартують, що якщо у вас Vista, подвоїти її! Які ваші специфікації Система будь ласка? А ти помітив, це "уповільнення", коли працює конкретний додаток або гра? Чи це просто в цілому?
|
| |||
| |||
| Цитата:
Windows пилососів Будьте дуже обережні будь-якої програми не в нашому розділі завантажень, що в доповідях декількох випадках, які необхідно "очистити". Ви будете в кінцевому підсумку з покаліченою машині немає іншої альтернативи, потім повторно встановити. |
|
| |||
| |||
| Привіт знову Оскільки свідчення рік я була відповідь посилання в 'Вікно клінерів і в остаточному підсумку завантаження' Defrag Auslogics ' Я повинен сказати, що я дуже вражений швидкістю defragged це моє "диска С" - набагато швидше, ніж Vista вбудовані Defrag утиліта, яка СТОВ sloow Спасибі люди! |
|
| |||
| |||
| Ви коли-небудь спробувати менеджера Vista. Я спробував суді, і це не дуже погано. http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html Regards Jase |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc | im407 | General Software чат | 16 | 13 липня 2009 13:59 |
| Подвійне завантаження Kubuntu і Vista Vista зі встановленим 1 | Чорна магія | Linux & альтернативних ОС | 1 | 27 березня 2009 15:14 |
| Прискорення роботи комп'ютера | Alex | General Software чат | 18 | 23 квітня 2008 08:01 |
| Прискорення мої 98 | PyroTails | Генеральний обладнання чат | 5 | 24 листопада 2007 14:56 |
| Прискорення завантаження? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 жовтня 2006 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |