менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Прискорення Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 жовтня 2007, 06:56
Нові члени групи

Default Прискорення Vista

Увечері всі!
Got питання для всіх вас Баффі комп'ютер там, в кіберпросторі - Може бути одним з вас може допомогти мені порадою ....... Оскільки я підвищено з XP на Vista (ВПО) Я вважаю, що комп'ютер значно сповільнилася, і моє запитання ......... Ці сайти, які обіцяють прискорити комп'ютер шляхом очищення реєстру і т.д. і т.д. вони працюють і насправді робити те, що вони стверджують?. Кого-небудь є досвід будь-якого з них?
Old 4 жовтня 2007, 07:02
Донор групи

Я нічого, крім поганий досвід так званих очищувачів реєстру. Інші люди можуть мати іншу історію.

Це просто тому, що ці завантаження, як правило, установки для загальних описів, хоча багато з них, не відповідного реєстру на ваш чи мій комп'ютер

Vista можна зайняти набагато більше ресурсів, ніж XP коли-небудь робив. Там's Постійної жартують, що якщо у вас Vista, подвоїти її!

Які ваші специфікації Система будь ласка? А ти помітив, це "уповільнення", коли працює конкретний додаток або гра? Чи це просто в цілому?

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 4 жовтня 2007, 09:33
Модератор групи

Цитата:
Реєстр переоцінили як швидкість установки, в цілому, але це отримати великий і може містити багато недійсні посилання. Реєстру не та область, навіть для середнього користувача комп'ютера, будуть грати близько дюйма гарні новини CCleaner має безпечне Registry Cleaner вбудованої, так чому б не очистити старі, недійсні записи?
Натисніть кнопку реєстру.
Натисніть кнопку Сканувати на питання.
Натисніть виправити окремі питання.

Thats, ваші зробили, безпечний, швидкий реєстр чистий.
Я тільки що додали нові Registry Cleaner в нашому розділі завантажень. Все, що потрібно для цього виду обслуговування можуть бути знайдені там.
Windows пилососів

Будьте дуже обережні будь-якої програми не в нашому розділі завантажень, що в доповідях декількох випадках, які необхідно "очистити".
Ви будете в кінцевому підсумку з покаліченою машині немає іншої альтернативи, потім повторно встановити.

Old 7 жовтня 2007, 14:22
Нові члени групи

Привіт знову
Оскільки свідчення рік я була відповідь посилання в 'Вікно клінерів і в остаточному підсумку завантаження' Defrag Auslogics '
Я повинен сказати, що я дуже вражений швидкістю defragged це моє "диска С" - набагато швидше, ніж Vista вбудовані Defrag утиліта, яка СТОВ sloow
Спасибі люди!
Old 8 жовтня 2007, 11:27
Забороненої угруповання

Ви коли-небудь спробувати менеджера Vista. Я спробував суді, і це не дуже погано.

http://www.yamicsoft.com/vistamanager/index.html

Regards Jase
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc im407 General Software чат 16 13 липня 2009 13:59
Подвійне завантаження Kubuntu і Vista Vista зі встановленим 1 Чорна магія Linux & альтернативних ОС 1 27 березня 2009 15:14
Прискорення роботи комп'ютера Alex General Software чат 18 23 квітня 2008 08:01
Прискорення мої 98 PyroTails Генеральний обладнання чат 5 24 листопада 2007 14:56
Прискорення завантаження? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 2 2 жовтня 2006 08:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.