![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз афиш друга нишка казва компютъра ми не би зареждане в Windows, аз вече имам твърде направя това и имам reinstalled стъкла, всичко изглежда, че вървят гладко, но аз имам бърз въпрос. Когато включите компютъра си, аз не получавате изпръсквам екран, той просто продължава да черен екран, увисва там за около 15-20 секунди и след това то започва зареждане на Windows, след това всичко е наред. Това нещо, което трябва да се тревожа за? Благодарности Почит Джейсън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT аз мисля така.
| |||
| |||
| Опитах defragging на твърдия диск, не звучи като нещо е достъпна, просто увисва тогава зарежда в Windows. Не мога добивам в BIOS добре ако аз натиснете Delete. Но всичко изглежда, че вървят гладко, защото аз съм на нея сега. Лично аз не мисля, че е нещо страшно. Почит Jase |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да се получи миналото на дънната изпръсквам екрана MSI P7N Diamond част 2 | alfred01 | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 30 Май 2009 08:02 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Pc към телевизионния екран? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 януари 2008 14:29 |
| 2 бр, един екран | captaincaveman | Графика на карти & Монитори | 3 | 26 ноември 2007 13:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |