по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Прегазвам екран

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 октомври 2007, 14:27
Забранени група

Default Прегазвам екран

Здравейте всички,

Аз афиш друга нишка казва компютъра ми не би зареждане в Windows, аз вече имам твърде направя това и имам reinstalled стъкла, всичко изглежда, че вървят гладко, но аз имам бърз въпрос.

Когато включите компютъра си, аз не получавате изпръсквам екран, той просто продължава да черен екран, увисва там за около 15-20 секунди и след това то започва зареждане на Windows, след това всичко е наред. Това нещо, което трябва да се тревожа за?

Благодарности

Почит Джейсън
Old 27 октомври 2007, 14:41
Номер на групата

Default Прегазвам екран

DONT аз мисля така.
Дали твърдия диск са достъпни по време на тази "черна" фаза.
Компю вероятно е просто да вземе своето време, за да заредите windows.Defrag на твърдия диск.

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 27 октомври 2007, 14:45
Забранени група

Default Прегазвам екран

Опитах defragging на твърдия диск, не звучи като нещо е достъпна, просто увисва тогава зарежда в Windows. Не мога добивам в BIOS добре ако аз натиснете Delete. Но всичко изглежда, че вървят гладко, защото аз съм на нея сега. Лично аз не мисля, че е нещо страшно.

Почит Jase
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не може да се получи миналото на дънната изпръсквам екрана MSI P7N Diamond част 2 alfred01 Процесори, дънни платки & RAM 0 30 Май 2009 08:02
Син екран Windows изпръсквам екран Mukk1987 Windows операционни системи 3 15 април 2008 13:22
Pc към телевизионния екран? pete21 Графика на карти & Монитори 3 8 януари 2008 14:29
2 бр, един екран captaincaveman Графика на карти & Монитори 3 26 ноември 2007 13:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc