μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Splash οθόνη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Οκτωβρίου 2007, 14:27
Banned Ομάδα

Default Splash οθόνη

Γεια σας όλους,

I posted άλλο νήμα λέει ο υπολογιστής μου δεν θα μπορούσε να εκκινήσετε τα Windows, έχω τώρα το πήρα εγώ το κάνω αυτό και έχω την επανεγκατάσταση των Windows, όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά, αλλά έχω μια γρήγορη ερώτηση.

Όταν γυρίζω στον υπολογιστή μου, δεν έχω οθόνη, πηγαίνει μόνο σε μια μαύρη οθόνη, "κολλάει" εκεί για περίπου 15-20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα αρχίσει να φορτώνει σε παράθυρα, μετά από ότι όλα είναι καλά. Είναι αυτό κάτι που θα πρέπει να ανησυχούν;

Ευχαριστώ

Regards Jason
Old 27 Οκτωβρίου 2007, 14:41
Ομάδα Δωρητών

Default Splash οθόνη

I dont νομίζω.
Είναι ο σκληρός δίσκος που έχει πρόσβαση στη διάρκεια αυτής της "μαύρης" φάση.
Η / Υ είναι κατά πάσα πιθανότητα λαμβάνει ακριβώς το χρόνο της για να φορτώσει windows.Defrag το σκληρό δίσκο.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 27 Οκτωβρίου 2007, 14:45
Banned Ομάδα

Default Splash οθόνη

Προσπάθησα defragging το σκληρό δίσκο, δεν ακούγεται σαν κάτι που έχει πρόσβαση, "κολλάει" Ακριβώς τότε φορτώνει τα Windows. Μπορώ να μπει σε βιογραφικά πρόστιμο εάν, i πατήστε το πλήκτρο DELETE. Όμως, όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά, επειδή είμαι σε αυτό τώρα. Προσωπικά εγώ δεν νομίζω ότι είναι κάτι για να ανησυχείς.

Regards Jase
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορεί να μην ξεπεράσουμε την μητρική πλακέτα οθόνη MSI P7N Diamond μέρος 2 alfred01 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 0 30 Μαΐου 2009 08:02
Μπλε οθόνη των Windows οθόνη Mukk1987 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 15 Απρ 2008 13:22
Pc σε οθόνη τηλεόρασης; pete21 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 8 Ιαν 2008 14:29
2 τεμ, μία οθόνη captaincaveman Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 26 Νοε 2007 13:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.