![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, I posted άλλο νήμα λέει ο υπολογιστής μου δεν θα μπορούσε να εκκινήσετε τα Windows, έχω τώρα το πήρα εγώ το κάνω αυτό και έχω την επανεγκατάσταση των Windows, όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά, αλλά έχω μια γρήγορη ερώτηση. Όταν γυρίζω στον υπολογιστή μου, δεν έχω οθόνη, πηγαίνει μόνο σε μια μαύρη οθόνη, "κολλάει" εκεί για περίπου 15-20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα αρχίσει να φορτώνει σε παράθυρα, μετά από ότι όλα είναι καλά. Είναι αυτό κάτι που θα πρέπει να ανησυχούν; Ευχαριστώ Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont νομίζω.
Είναι ο σκληρός δίσκος που έχει πρόσβαση στη διάρκεια αυτής της "μαύρης" φάση. Η / Υ είναι κατά πάσα πιθανότητα λαμβάνει ακριβώς το χρόνο της για να φορτώσει windows.Defrag το σκληρό δίσκο. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα defragging το σκληρό δίσκο, δεν ακούγεται σαν κάτι που έχει πρόσβαση, "κολλάει" Ακριβώς τότε φορτώνει τα Windows. Μπορώ να μπει σε βιογραφικά πρόστιμο εάν, i πατήστε το πλήκτρο DELETE. Όμως, όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά, επειδή είμαι σε αυτό τώρα. Προσωπικά εγώ δεν νομίζω ότι είναι κάτι για να ανησυχείς. Regards Jase |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορεί να μην ξεπεράσουμε την μητρική πλακέτα οθόνη MSI P7N Diamond μέρος 2 | alfred01 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 30 Μαΐου 2009 08:02 |
| Μπλε οθόνη των Windows οθόνη | Mukk1987 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 15 Απρ 2008 13:22 |
| Pc σε οθόνη τηλεόρασης; | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 8 Ιαν 2008 14:29 |
| 2 τεμ, μία οθόνη | captaincaveman | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 26 Νοε 2007 13:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |