manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Uprskati zaslon

Reply

Thread Tools
Old 27. listopad 2007, 14:27
Zabranjen Group

Pozdrav svima,

Ja posted drugi konac govoreći moje računalo ne bi dignuti prozori, ja sam sada dobio previše učiniti da i ja sam reinstalirati Windows, sve se čini da je trčanje glatko, ali sam dobio brzo pitanje.

Kad sam navrnuti moj računalo, JA dobiti nijedan štrcanje zaslon, to samo ide u crni ekran, visi tamo za oko 15-20 sekundi i onda započinje učitavanja na prozore, nakon toga je sve u redu. Je li to nešto što bi trebao biti zabrinuti?

Hvala

Regards Jason
Old 27. listopada 2007, 14:41
Donatorska Grupa

Ja ne mislim tako.
Da li je hard disk se pristupa u tom "crnom" fazu.
PC vjerojatno je samo uzimanje svoje vrijeme za učitavanje windows.Defrag hard disk.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 27. listopad 2007, 14:45
Zabranjen Group

JA pokušao defragging hard disk, ne zvuči kao ništa se pristupa, samo visi onda opterećenja u sustavu Windows. Ja mogu dobiti u BIOS-u redu, ako ja pritisnite DELETE. Ali, sve izgleda kao da se radi glatko, jer sam na njoj sad. Osobno ja osobno ne mislim da se ništa brinuti.

Regards Jase
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.