![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Ja posted drugi konac govoreći moje računalo ne bi dignuti prozori, ja sam sada dobio previše učiniti da i ja sam reinstalirati Windows, sve se čini da je trčanje glatko, ali sam dobio brzo pitanje. Kad sam navrnuti moj računalo, JA dobiti nijedan štrcanje zaslon, to samo ide u crni ekran, visi tamo za oko 15-20 sekundi i onda započinje učitavanja na prozore, nakon toga je sve u redu. Je li to nešto što bi trebao biti zabrinuti? Hvala Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ne mislim tako.
| |||
| |||
| JA pokušao defragging hard disk, ne zvuči kao ništa se pristupa, samo visi onda opterećenja u sustavu Windows. Ja mogu dobiti u BIOS-u redu, ako ja pritisnite DELETE. Ali, sve izgleda kao da se radi glatko, jer sam na njoj sad. Osobno ja osobno ne mislim da se ništa brinuti. Regards Jase |