kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Splash screen

Reply

Téma eszközök
Old Október 27 2007, 14:27
Tiltott Group

Default Splash screen

Hello all,

I posted más téma azt a számítógépet nem indítható be az ablakokat, már most is megvan erre, és én újra az ablakokat, mindent, úgy tűnik, hogy simán, de van egy gyors kérdés.

Amikor bekapcsolja a számítógépet, I get no splash screen, csak megy egy fekete képernyő, lefagy ott kb 15-20 másodperc, majd elindul a Windows loading után, hogy minden rendben van. Ez valami, amit meg kell aggódsz?

Köszönöm

Regards Jason
Old Október 27 2007, 14:41
Donor Group

Default Splash screen

I dont think so.
Ez a merevlemez is elérhető ebben a "fekete" szakasza.
A számítógép valószínűleg csak az ideje, hogy a terhelés windows.Defrag merevlemez.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Október 27 2007, 14:45
Tiltott Group

Default Splash screen

Próbáltam defragging a merevlemez, nem úgy hangzik, mint bármi is elérhető, csak lefagy, akkor betölti a Windows-t. Tudok bejutni bios bírság, ha nyomja törölni. De úgy tűnik, hogy minden simán, mert én vagyok most. Személy szerint én magam nem hiszem, hogy bármit is kell aggódnod.

Regards Jase
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem sikerült az elmúlt alaplap splash screen MSI P7N Diamond 2. rész alfred01 Processzorok, alaplapok és RAM 0 30. május 2009 08:02
Kék képernyő a Windows splash screen Mukk1987 A Windows operációs rendszerek 3 15. április 2008 13:22
PC-TV-képernyőn? pete21 Grafikus kártyák és monitorok 3 8. január 2008 14:29
2 db, egy képernyőn captaincaveman Grafikus kártyák és monitorok 3 26. november 2007 13:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.