![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, I posted más téma azt a számítógépet nem indítható be az ablakokat, már most is megvan erre, és én újra az ablakokat, mindent, úgy tűnik, hogy simán, de van egy gyors kérdés. Amikor bekapcsolja a számítógépet, I get no splash screen, csak megy egy fekete képernyő, lefagy ott kb 15-20 másodperc, majd elindul a Windows loading után, hogy minden rendben van. Ez valami, amit meg kell aggódsz? Köszönöm Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think so.
| |||
| |||
| Próbáltam defragging a merevlemez, nem úgy hangzik, mint bármi is elérhető, csak lefagy, akkor betölti a Windows-t. Tudok bejutni bios bírság, ha nyomja törölni. De úgy tűnik, hogy minden simán, mert én vagyok most. Személy szerint én magam nem hiszem, hogy bármit is kell aggódnod. Regards Jase |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem sikerült az elmúlt alaplap splash screen MSI P7N Diamond 2. rész | alfred01 | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 30. május 2009 08:02 |
| Kék képernyő a Windows splash screen | Mukk1987 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. április 2008 13:22 |
| PC-TV-képernyőn? | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. január 2008 14:29 |
| 2 db, egy képernyőn | captaincaveman | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 26. november 2007 13:09 |
| Téma eszközök | |
| |