![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם אני אומר פתיל פורסם אחר המחשב שלי לא לתוך האתחול של Windows, יש לי עכשיו יש לי את זה גם לעשות את זה ויש לי מחדש של Windows, הכל נראה לפעול בצורה חלקה, אבל אני כבר יש לי שאלה מהירה. כאשר אני מפעיל את המחשב שלי, אני מקבל מסך לא סנסציה, זה רק הולך מסך שחור, נתקע שם בערך 15-20 שניות ואז זה מתחיל טוען לתוך Windows, אחרי שהכל בסדר. האם זה משהו שאני צריך להיות מודאג? תודה בברכה ג 'ייסון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont אני חושב כך.
| |||
| |||
| ניסיתי defragging את הכונן הקשיח, לא נשמע כמו משהו מתבצעת גישה, פשוט נתקע לאחר מכן טוען לתוך Windows. אני יכול להיכנס ל-BIOS בסדר אם אני לחץ על מקש DELETE. אבל הכל נראה לפעול בצורה חלקה, כי אני על זה עכשיו. את עצמי אני אישית לא חושב שזה משהו לדאוג. בברכה Jase |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם לא מצליח לעבור את המסך ללוח האם לנתז MSI P7N Diamond חלק 2 | alfred01 | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | ה -30 במאי 2009 08:02 |
| מסך כחול מסך של Windows סנסציה | Mukk1987 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -15 לאפריל 2008 13:22 |
| על מסך המחשב לטלוויזיה? | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 8 ינואר 2008 14:29 |
| 2 מחשבים, מסך אחד | captaincaveman | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 26 נובמבר 2007 13:09 |
| שרשרת כלים | |
| |