mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Splash screen

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 27, 2007, 14:27
Banned Group

Default Splash screen

Hello all,

Aš paskelbiau kitą giją sako mano kompiuterio nebūtų įkelti į "Windows", aš dabar turiu daryti, kad ji per daug ir aš turiu iš naujo įdiegti Windows, viskas atrodo vyksta sklandžiai, tačiau turiu greitą klausimą.

Kai aš savo ruožtu mano kompiuteryje, tai man ne užsklanda, jis tiesiog eina juodas ekranas, wisi ten apie 15-20 sek ir tada jis pradeda pakrovimo į langus, o po to viskas yra gerai. Tai ką man reikėtų nerimauti?

Ačiū

Dėl Jason
Old Spalis 27, 2007, 14:41
Donorų grupės

Default Splash screen

I dont think so.
Yra kietajame diske yra prieinama per šį "juodąjį" etapą.
PC turbūt tik savo laiką, atsižvelgiant į apkrovą windows.Defrag kietajame diske.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Spalis 27, 2007, 14:45
Banned Group

Default Splash screen

Bandžiau defragging kietajame diske, neatrodo, kaip viskas yra prieinama, tiesiog pakimba tada įkelia į Windows. Galiu įeiti į BIOS bauda, jei aš paspauskite klavišą DELETE. Bet viskas, atrodo, veikia sklandžiai, nes aš apie jį dabar. Asmeniškai aš nemanau, kad jis nieko nerimauti.

Dėl Jase
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Negali praeiti plokštė užsklanda MSI P7N Diamond 2 dalis alfred01 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 0 Gegužė 30, 2009 08:02
Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda Mukk1987 Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 15, 2008 13:22
PC prie TV ekrano? pete21 Graphics Cards & Monitoriai 3 8 sausis 2008 14:29
2 vnt, vienas ekranas captaincaveman Graphics Cards & Monitoriai 3 Lapkritis 26, 2007 13:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.