![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, Aš paskelbiau kitą giją sako mano kompiuterio nebūtų įkelti į "Windows", aš dabar turiu daryti, kad ji per daug ir aš turiu iš naujo įdiegti Windows, viskas atrodo vyksta sklandžiai, tačiau turiu greitą klausimą. Kai aš savo ruožtu mano kompiuteryje, tai man ne užsklanda, jis tiesiog eina juodas ekranas, wisi ten apie 15-20 sek ir tada jis pradeda pakrovimo į langus, o po to viskas yra gerai. Tai ką man reikėtų nerimauti? Ačiū Dėl Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think so.
| |||
| |||
| Bandžiau defragging kietajame diske, neatrodo, kaip viskas yra prieinama, tiesiog pakimba tada įkelia į Windows. Galiu įeiti į BIOS bauda, jei aš paspauskite klavišą DELETE. Bet viskas, atrodo, veikia sklandžiai, nes aš apie jį dabar. Asmeniškai aš nemanau, kad jis nieko nerimauti. Dėl Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Negali praeiti plokštė užsklanda MSI P7N Diamond 2 dalis | alfred01 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Gegužė 30, 2009 08:02 |
| Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda | Mukk1987 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 15, 2008 13:22 |
| PC prie TV ekrano? | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 8 sausis 2008 14:29 |
| 2 vnt, vienas ekranas | captaincaveman | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 26, 2007 13:09 |
| Temos įrankiai | |
| |