menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Splash obrazovka

Reply

Thread Tools
Old 27. októbra 2007, 14:27
Banned Skupina

Default Splash obrazovka

Zdravím všetkých,

I vyslaní ďalší vlákno říkal môj počítač nie je zaviesť do okien, mám teraz to mám taky robiť a mám přeinstalovat Windows, všetko sa zdá byť beží hladko, ale já mám rýchly dotaz.

Keď som sa obrátiť na môj počítač, som si žiadny úvodnej obrazovky, to prostě jede na čiernej obrazovke, visí tam asi 15-20 sekúnd a potom sa to začne naloženie do okna potom, čo že je všetko v poriadku. Je to niečo, čo je potrebné obávať?

Vďaka

Ide Jason
Old 27. októbra 2007, 14:41
Darcu Skupina

Default Splash obrazovka

I dont think so.
Je pevný disk je zobrazená v priebehu tejto "čiernej" fázy.
PC je asi práve so zreteľom na jeho časové zaťaženie windows.Defrag na pevnom disku.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 27. októbra 2007, 14:45
Banned Skupina

Default Splash obrazovka

Snažil som sa defragging na pevný disk, nebude znieť ako niečo je zobrazená, Just zasekne potom načíta do Windows. Nemôžem sa dostať do BIOSu pokutu, ak aj tlačové odstrániť. Ale všetko sa zdá byť beží hladko, pretože som na to hned. Ja osobne si nemyslím, že je niečo obávať.

Ide Jasem
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.