![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, I vyslaní ďalší vlákno říkal môj počítač nie je zaviesť do okien, mám teraz to mám taky robiť a mám přeinstalovat Windows, všetko sa zdá byť beží hladko, ale já mám rýchly dotaz. Keď som sa obrátiť na môj počítač, som si žiadny úvodnej obrazovky, to prostě jede na čiernej obrazovke, visí tam asi 15-20 sekúnd a potom sa to začne naloženie do okna potom, čo že je všetko v poriadku. Je to niečo, čo je potrebné obávať? Vďaka Ide Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think so.
| |||
| |||
| Snažil som sa defragging na pevný disk, nebude znieť ako niečo je zobrazená, Just zasekne potom načíta do Windows. Nemôžem sa dostať do BIOSu pokutu, ak aj tlačové odstrániť. Ale všetko sa zdá byť beží hladko, pretože som na to hned. Ja osobne si nemyslím, že je niečo obávať. Ide Jasem |