мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Упрскати екран

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. октобар 2007, 14:27
Аустин Гроуп

Default Упрскати екран

Поздрав свима,

Ја постед друга нит говоре мој рачунар не би покретање у оперативном систему Уиндоус, ја сам сада добио превише то и сам поново инсталирати оперативни систем Уиндоус, чини се да све ради глатко, али имам брзо питање.

Кад укључим рачунар, ја се не упрскати екрана, то само иде на црном екрану, виси тамо за око 15-20 секунди, а затим почиње учитава у Уиндоус, после тога је све у реду. Да ли је то нешто што треба забринути?

Хвала

Регардс Јасон
Old 27. Сеп 2007, 14:41
Донаторска Група

Default Упрскати екран

Ја не мислим тако.
Да ли је хард диск се приступа током ове "црне" фазе.
ПЦ је вероватно само узимања свог времена за учитавање уиндоус.Дефраг хард диск.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 27. октобар 2007, 14:45
Аустин Гроуп

Default Упрскати екран

Покушао сам дефраггинг хард диск, не звучи као ништа се приступа, само виси затим учитава у Уиндоус. Ја могу ући у БИОС-у реду ако притисните тастер ДЕЛЕТЕ. Али, све изгледа као да се несметан рад, јер сам на њему сада. Лично ја не мислим да је то нешто за бригу.

Регардс Јасе
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може добити код упрскати екран матична плоча МСИ П7Н Диамонд 2. део алфред01 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 0 30 мај 2009 08:02
Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран Мукк1987 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 15 април 2008 13:22
Пц на ТВ екрану? пете21 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 8 јануар 2008 14:29
2 комада, један екран цаптаинцавеман Грапхицс Цардс & Мониторс 3 26 новембар 2007 13:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц