![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, Ја постед друга нит говоре мој рачунар не би покретање у оперативном систему Уиндоус, ја сам сада добио превише то и сам поново инсталирати оперативни систем Уиндоус, чини се да све ради глатко, али имам брзо питање. Кад укључим рачунар, ја се не упрскати екрана, то само иде на црном екрану, виси тамо за око 15-20 секунди, а затим почиње учитава у Уиндоус, после тога је све у реду. Да ли је то нешто што треба забринути? Хвала Регардс Јасон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја не мислим тако.
| |||
| |||
| Покушао сам дефраггинг хард диск, не звучи као ништа се приступа, само виси затим учитава у Уиндоус. Ја могу ући у БИОС-у реду ако притисните тастер ДЕЛЕТЕ. Али, све изгледа као да се несметан рад, јер сам на њему сада. Лично ја не мислим да је то нешто за бригу. Регардс Јасе |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може добити код упрскати екран матична плоча МСИ П7Н Диамонд 2. део | алфред01 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 30 мај 2009 08:02 |
| Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран | Мукк1987 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Пц на ТВ екрану? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 јануар 2008 14:29 |
| 2 комада, један екран | цаптаинцавеман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 26 новембар 2007 13:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |