![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Написав я іншим потоком, що мій комп'ютер не буде завантажуватися в Windows, тепер я отримав це теж, що робити, і я перевстановити Windows, все начебто працює плавно, але в мене швидко питання. Коли я переходжу на моєму комп'ютері, я отримував не заставку, він просто йде в чорний екран, висить там близько 15-20 сек, а потім він починає завантаження в Windows, після цього все буде нормально. Це те, що я повинна турбуватися? Спасибо Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont я так думаю.
| |||
| |||
| Я спробував дефрагментації жорсткого диска, не звучить як-небудь до якого здійснюється доступ, просто зависає потім завантажується в Windows. Я можу увійти в BIOS, добре, якщо я натискаю кнопку "Видалити". Але все, здається, біжить гладко, тому що я на ній зараз. Мене особисто я не думаю, що це нічого страшного. Regards Jase |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається пройти екран сплеск материнської плати MSI P7N Diamond Part 2 | alfred01 | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 30 травня 2009 08:02 |
| Синій екран заставки Windows | Mukk1987 | Операційні системи Windows | 3 | 15 квітня 2008 13:22 |
| ПК на екрані телевізора? | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 січня 2008 14:29 |
| 2 шт, один екран | captaincaveman | Графічні карти & Монітори | 3 | 26 листопада 2007 13:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |