manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows

Reply

Thread Tools
Old 29 tra 2009, 00:55
Novi član grupe

Default Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows

Moja lokalna mreža je setup za moje radno mjesto, i to je naš posao (kao administratori)
kako bi osigurali maksimalnu sigurnost.

Naš glavni čovjek na ovoj stvari je na odmoru, a mi imamo mali problem treba popraviti.

Da li postoji način da se umetnuli. Exe datoteku tako da će s početnog prozora, uz pretpostavku da nema početni folder u documents and settings?

Pri pokretanju mape su onemogućeni na svim računalima, i bili smo pitali ako mi mogao mjesto naše sigurnosne izvršnu negdje drugo da se osigura da se pokreće s računala, a traje bez obzira na koji se prijavljuje.

Bilo koji pomoć bi bilo na ovoj mnogo poštovati.
Old 4. svibanj 2009, 09:52
Donatorska Grupa

Default Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows

Dovoljno je instalirati ga i označite ga koriste ili upravljačkoj ploči ili WinPatrol će se prikazivati na početni, a zatim ga sakriti od pogleda za sve ne-administrativne korisnici (ili bez obzira na grupu koja se zove korisnici su pod)

To treba da rade koliko ja mogu vidjeti, definitivno ne za standardni sustav s višestrukim prijave.

Serverguy je onaj koji želite za tu vrstu stvar stvarno ..

(I pretpostaviti pokretanja poslužitelja, a ne samo nekoliko kontroliranim pojedinačne strojeve?)

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.