![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Moja lokalna mreža je setup za moje radno mjesto, i to je naš posao (kao administratori)
kako bi osigurali maksimalnu sigurnost. Naš glavni čovjek na ovoj stvari je na odmoru, a mi imamo mali problem treba popraviti. Da li postoji način da se umetnuli. Exe datoteku tako da će s početnog prozora, uz pretpostavku da nema početni folder u documents and settings? Pri pokretanju mape su onemogućeni na svim računalima, i bili smo pitali ako mi mogao mjesto naše sigurnosne izvršnu negdje drugo da se osigura da se pokreće s računala, a traje bez obzira na koji se prijavljuje. Bilo koji pomoć bi bilo na ovoj mnogo poštovati. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dovoljno je instalirati ga i označite ga koriste ili upravljačkoj ploči ili WinPatrol će se prikazivati na početni, a zatim ga sakriti od pogleda za sve ne-administrativne korisnici (ili bez obzira na grupu koja se zove korisnici su pod)
To treba da rade koliko ja mogu vidjeti, definitivno ne za standardni sustav s višestrukim prijave. Serverguy je onaj koji želite za tu vrstu stvar stvarno .. (I pretpostaviti pokretanja poslužitelja, a ne samo nekoliko kontroliranim pojedinačne strojeve?)