mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Startup Application Help - Insert. Exe failu, lai tas starta ar logiem

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 29, 2009, 00:55
New Member Group

Default Startup Application Help - Insert. Exe failu, lai tas starta ar logiem

Mana lokālā tīkla nav setup par manu darba vietu, un tas ir mūsu darbs (kā admins)
lai nodrošinātu maksimālu drošību.

Mūsu galvenais man par šo sīkumi ir atvaļinājumā, un mums ir neliela problēma mums ir nepieciešams fiksēt.

Vai ir veids, kā ievietot. Exe failu, lai tas starta ar logiem, pieņemot, ka nav starta mapi Documents and Settings?

Startup mapes ir invalīds uz visiem datoriem, un mēs domājām, ja mēs varētu ievietot mūsu drošības izpildāmo kaut kur citur, lai nodrošinātu tā sākuma ar datoru, un darbojas neatkarīgi no tā, kas piesakās.

Any help par šo būtu ļoti appreciated.
Old Maijs 4, 2009, 09:52
Donors Group

Default Startup Application Help - Insert. Exe failu, lai tas starta ar logiem

Vienkārši instalējiet to un atzīmējiet to, izmantojot vadības paneli vai WinPatrol braukt uz starta, un tad slēpt to no skata visu neadministratīvām lietotājiem (vai kāds grupa ir nosaukta lietotāji ir zem)

Ka ir jāstrādā cik vien varu redzēt, noteikti nav par standarta sistēmu ar vairākiem logons.

Serverguy ir viens vēlaties par šāda veida lietām tiešām ..

(Es pieņemu, ka jūs darbināt serverī, ne tikai vairākās kontrolētajās atsevišķu iekārtu?)

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.