![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mana lokālā tīkla nav setup par manu darba vietu, un tas ir mūsu darbs (kā admins)
lai nodrošinātu maksimālu drošību. Mūsu galvenais man par šo sīkumi ir atvaļinājumā, un mums ir neliela problēma mums ir nepieciešams fiksēt. Vai ir veids, kā ievietot. Exe failu, lai tas starta ar logiem, pieņemot, ka nav starta mapi Documents and Settings? Startup mapes ir invalīds uz visiem datoriem, un mēs domājām, ja mēs varētu ievietot mūsu drošības izpildāmo kaut kur citur, lai nodrošinātu tā sākuma ar datoru, un darbojas neatkarīgi no tā, kas piesakās. Any help par šo būtu ļoti appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vienkārši instalējiet to un atzīmējiet to, izmantojot vadības paneli vai WinPatrol braukt uz starta, un tad slēpt to no skata visu neadministratīvām lietotājiem (vai kāds grupa ir nosaukta lietotāji ir zem)
Ka ir jāstrādā cik vien varu redzēt, noteikti nav par standarta sistēmu ar vairākiem logons. Serverguy ir viens vēlaties par šāda veida lietām tiešām .. (Es pieņemu, ka jūs darbināt serverī, ne tikai vairākās kontrolētajās atsevišķu iekārtu?)