![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Моя локальна мережа налаштована на моєму робочому місці, і це наша робота (як адміністраторів)
Для забезпечення максимальної безпеки. Наша головна людина на цей матеріал знаходиться у відпустці, і у нас є невеликі проблеми нам необхідно виправити. Чи є спосіб вставити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows, припускаючи, що немає в папці автозавантаження документи і параметри? Папки автозавантаження були відключені на всіх комп'ютерах, і нам цікаво, якщо ми могли б розмістити нашу безпеку виконуються в іншому місці, щоб забезпечити її запуску з комп'ютера, і працює незалежно від того, хто увійде в систему. Будь-яка допомога з цього буде прийнято з вдячністю. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Просто встановіть його та позначте його, використовуючи панелі управління або WinPatrol для запуску при старті, а потім приховати її від очей для всіх не-користувачі з правами адміністратора (або будь-якої іншої групи називається, що користувачі молодше)
Це має працювати, наскільки я можу бачити, безумовно, робить для стандартної системи з декількома входами. Serverguy's той, який ви хочете для такого роду речі дійсно .. (Думаю, що ви запустили сервер, а не те що кілька контрольовані окремими машинами?)