![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато отидат в Windows задача Мениджър и поглед върху процесите Svchost.exe е много високо в Памет ползване! b4 беше 70000 к но сега му 205392 K този доста високо! той никога не се използват за тази висока .. и ако аз края процес някои програми DONT работи добре, като в Интернет, т.е. не се търси едно и също и на любими бар отиде = S всяко sergestions? |
|
| |||
| |||
| Да го писти извън контрол върху моята система понякога прекалено. Мамка му болка. Опитайте rebooting.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Наздраве приятелю, |
|
| |||
| |||
| Имам 10 instancesMb текат в момента, за консумация от 70Mb RAM. Понякога един часа се на разстояние от и консумира 100% CPU!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Svchost 100% натоварването на процесора Windows Update | ghbnic | Windows операционни системи | 0 | 12 Авг 2009 04:25 |
| Многократни Svchost.exe е Работещи | Paul4763 | Общи Софтуер Чат | 2 | 24 Юли 2009 02:43 |
| Висока памет с Internet Explorer | shenfei | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 1-во Юни 2009 14:23 |
| За добро работно OS система, Ако използването на процесора да е висока? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 4 | 24 май 2009 г. 10:27 |
| Висока натоварването на процесора, когато бездейства | Axegrinder | Процесори, дънни платки & RAM | 21 | 13 Сеп 2007 13:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |