![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όταν πηγαίνω σε Windows Task Manager και προσβλέπουμε στις διεργασίες Svchost.exe είναι πολύ υψηλό σε mem χρήσης! β4 ήταν 70.000 κ αλλά τώρα τις 205.392 K thats αρκετά υψηλό! ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το υψηλό αυτό .. και αν σταματήσω διαδικασία κάποια programes dont λειτουργήσει σωστά, όπως το Διαδίκτυο, δηλαδή για να μην αναζητούν οι ίδιες και τα αγαπημένα bar φύγει = S κάθε sergestions; |
|
| |||
| |||
| Ναι αλλά τρέχει εκτός ελέγχου για το σύστημά μου και εγώ κάποιες φορές. Να πάρει τον πόνο. Δοκιμάστε επανεκκίνηση.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| cheers mate, |
|
| |||
| |||
| Έχω 10 instancesMb λειτουργεί επί του παρόντος, καταναλώνει περίπου 70Mb RAM. Περιστασιακά ληφθεί έκτακτα και καταναλώνει 100% της CPU!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Svchost 100% χρήση CPU Windows Update | ghbnic | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 12 Αυγ 2009 04:25 |
| Πολλαπλές Svchost.exe είναι Running | Paul4763 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 24 Ιουλ 2009 02:43 |
| Υψηλή χρήση μνήμης με τον Internet Explorer | shenfei | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 1 Ιουν 2009 14:23 |
| Για μια καλή OS συστήματος, θα πρέπει να είναι υψηλή χρήση της CPU; | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 24η Μαΐου 2009 10:27 |
| Υψηλή χρήση CPU όταν βραδυπορείας | Axegrinder | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 21 | 13 Σεπ 2007 13:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |