manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Svchost.exe prikazuju vrlo visoko u mem korištenja

Reply

Thread Tools
Old 28 tra 2008, 04:30
Member Group

Default Svchost.exe prikazuju vrlo visoko u mem korištenja

kad idem u Windows Zadaća Voditelj i pogled na procese
Svchost.exe je vrlo visok u mem običaj!
B4 je 70.000 k
ali sada svojih 205.392 K
taj prilično visoka!

nikad ga se ovog high .. i ako sam kraj procesa nekih programa ne rade ispravno, kao što su na Internetu, tj. ne gleda isto i bar u favorite otišao = S
bilo koja sergestions?
Old 28 tra 2008, 05:40
Donatorska Grupa

Da ga ponestane kontrole na moj sistem ponekad previše. Prokletstvo bolove. Pokušaj ponovne inicijalizacije operacijskog sust.

Old 28 tra 2008, 06:20
Member Group

nazdravlje MATE,
Old 28 tra 2008, 06:30
Donatorska Grupa

Imam 10 instancesMb prikazivati u sadašnjosti, uzima oko 70Mb RAM-a. Povremeno uzima jedan od i troši 100% CPU!

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Svchost 100% uporabu procesora Windows Update ghbnic Windows Operating Systems 0 12. kolovoz 2009 04:25
Višestruki Svchost.exe 's Running Paul4763 Općenito Software Chat 2 24. srpnja 2009 02:43
Visoka memorija običaj s Internet Explorerom shenfei Web Browsers & FTP Klijenti 0 1. lipnja 2009 14:23
Za dobru Rad OS System, CPU Usage Treba biti visoka? Theresonly1 Windows Operating Systems 4 24. svibanj 2009 10:27
Visoka uporabu procesora kada neprisutan Axegrinder CPU, Matične ploče i RAM 21 13. Ruj 2007 13:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.