![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| kad idem u Windows Zadaća Voditelj i pogled na procese Svchost.exe je vrlo visok u mem običaj! B4 je 70.000 k ali sada svojih 205.392 K taj prilično visoka! nikad ga se ovog high .. i ako sam kraj procesa nekih programa ne rade ispravno, kao što su na Internetu, tj. ne gleda isto i bar u favorite otišao = S bilo koja sergestions? |
|
| |||
| |||
| Da ga ponestane kontrole na moj sistem ponekad previše. Prokletstvo bolove. Pokušaj ponovne inicijalizacije operacijskog sust.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| nazdravlje MATE, |
|
| |||
| |||
| Imam 10 instancesMb prikazivati u sadašnjosti, uzima oko 70Mb RAM-a. Povremeno uzima jedan od i troši 100% CPU!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Svchost 100% uporabu procesora Windows Update | ghbnic | Windows Operating Systems | 0 | 12. kolovoz 2009 04:25 |
| Višestruki Svchost.exe 's Running | Paul4763 | Općenito Software Chat | 2 | 24. srpnja 2009 02:43 |
| Visoka memorija običaj s Internet Explorerom | shenfei | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 1. lipnja 2009 14:23 |
| Za dobru Rad OS System, CPU Usage Treba biti visoka? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 4 | 24. svibanj 2009 10:27 |
| Visoka uporabu procesora kada neprisutan | Axegrinder | CPU, Matične ploče i RAM | 21 | 13. Ruj 2007 13:39 |
| Thread Tools | |
| |