mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Svchost.exe veikia labai dideli MEM naudojimas

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 28, 2008, 04:30
Narys

Default Svchost.exe veikia labai dideli MEM naudojimas

kai aš einu į Windows Task Manager ir pažvelgti į procesus
svchost.exe yra labai didelis MEM naudojimas!
B4 buvo 70.000 K
tačiau dabar jo 205.392 K
Thats gana didelis!

niekada anksčiau tokio aukšto .. ir jei i pabaiga proceso kai programes dont tinkamai dirbti, pavyzdžiui, apie tai internete neieško pat ir mėgstamiausi juosta dingo = S
bet sergestions?
Old Balandis 28, 2008, 05:40
Donorų grupės

Taip jis baigsis kontrolės Mano sistema kartais pernelyg. Damn skausmas. Pabandykite perkrauti.

Old Balandis 28, 2008, 06:20
Narys

Cheers mate,
Old Balandis 28, 2008, 06:30
Donorų grupės

Turiu 10 instancesMb veikia šiuo metu vartoja apie 70 MB RAM. Kartais vienas nuima ir naudoja 100% CPU!

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Svchost 100% procesoriaus naudojimas Windows Update ghbnic Windows "operacinės sistemos 0 Rugpjūtis 12, 2009 04:25
Keli Svchost.exe 'ai Bėgimas Paul4763 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 24 liepa 2009 02:43
High Memory Usage su Internet Explorer shenfei Naršyklėms & FTP Klientai 0 1 birželis 2009 14:23
Už gerus darbo OS, turėtų CPU naudojimas bus didelis? Theresonly1 Windows "operacinės sistemos 4 Gegužė 24, 2009 10:27
Aukštos CPU naudojimas, kai nenaudojamas Axegrinder CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 21 13 rugsėjis 2007 13:39
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.