![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kai aš einu į Windows Task Manager ir pažvelgti į procesus svchost.exe yra labai didelis MEM naudojimas! B4 buvo 70.000 K tačiau dabar jo 205.392 K Thats gana didelis! niekada anksčiau tokio aukšto .. ir jei i pabaiga proceso kai programes dont tinkamai dirbti, pavyzdžiui, apie tai internete neieško pat ir mėgstamiausi juosta dingo = S bet sergestions? |
|
| |||
| |||
| Taip jis baigsis kontrolės Mano sistema kartais pernelyg. Damn skausmas. Pabandykite perkrauti.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Cheers mate, |
|
| |||
| |||
| Turiu 10 instancesMb veikia šiuo metu vartoja apie 70 MB RAM. Kartais vienas nuima ir naudoja 100% CPU!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Svchost 100% procesoriaus naudojimas Windows Update | ghbnic | Windows "operacinės sistemos | 0 | Rugpjūtis 12, 2009 04:25 |
| Keli Svchost.exe 'ai Bėgimas | Paul4763 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 24 liepa 2009 02:43 |
| High Memory Usage su Internet Explorer | shenfei | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 1 birželis 2009 14:23 |
| Už gerus darbo OS, turėtų CPU naudojimas bus didelis? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 24, 2009 10:27 |
| Aukštos CPU naudojimas, kai nenaudojamas | Axegrinder | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 21 | 13 rugsėjis 2007 13:39 |
| Temos įrankiai | |
| |