![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď přejdu do Správca úloh systému Windows a pozrite sa na procesy Svchost.exe je veľmi vysoká v mem použitie! b4 bolo 70.000 K ale teraz jej 205.392 K to je pomerne vysoké! nikdy použité na tejto vysokej .. a koniec procesu, aj keď niektoré programy dont fungovať, ako je internet, teda nie na hľadáte rovnaké a favoritů bar preč = S žiadne sergestions? |
|
| |||
| |||
| Jo beží mimo kontroly na mojom systéme, niekedy taky. Sakra bolesti. Skúste reštartu.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| nazdraví maté |
|
| |||
| |||
| Mám 10 instancesMb beží v súčasnosti spotrebuje asi 70MB RAM. Občas sa vezme voľno a spotrebúva 100% CPU!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Svchost 100% CPU Windows Update | ghbnic | Operačné systémy Windows | 0 | 12. August 2009 04:25 |
| Viacnásobná Svchost.exe 's Spúšťanie | Paul4763 | Všeobecné Software Chat | 2 | 24. júl 2009 02:43 |
| Vysoké využitie pamäte v programe Internet Explorer | shenfei | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 1. jún 2009 14:23 |
| Pre dobré pracovné OS systéme, by mali byť vysoké zaťaženie CPU? | Theresonly1 | Operačné systémy Windows | 4 | 24. máj 2009 10:27 |
| Vysoké využitie procesora pri nečinnosti | Axegrinder | Procesory, základné dosky & RAM | 21 | 13. September 2007 13:39 |
| Thread Tools | |
| |